Tekenen dat je goed bent met make-up

Make-up door Redactie Ze.nl
Als we ergens lang mee bezig kunnen zijn, dan is het wel met make-uppen. Hebben we de tijd? Dan nemen we de tijd om ons nog mooier te maken. Reden genoeg om eens de tekenen op een rijtje te zetten dat je goed bent met make-up.
 
1. Een smokey eye ziet er niet uit als een blauw oog
Als jij een smokey eye maakt krijg je complimentjes. Inmiddels weet je precies hoe je deze look bij jezelf maakt en na jaren is het je gelukt om het er niet uit te laten zien als een blauw oog of een uit de hand gelopen panda look. 
 
2. Je kunt eyeliner zetten zonder spiegel?
Zelfs vloeibare eyeliner aanbrengen met zo'n dun kwastje heb je helemaal onder de knie.
 
 
3. De juiste foundation(kleur) kiezen is geen probleem
Wat je belangrijk vindt is dat je basis goed is. De juiste foundation en de goede kleur kiezen kun je als geen ander. Je weet welke ondertoon je hebt en welk type foundation past bij jouw huidtype.
 
4. Je weet het verschil tussen verschillende foundations
BB cream, CC cream, getinte dagcrème, vloeibare foundation, poederfoundation… Jij kent ze allemaal! 
 
5. Van ieder merk kun jij de beste producten opnoemen
Vraagt iemand je welke make-up je het beste van Catrice kunt kopen? Dan benoem jij dat de poeder en lipsticks goed zijn. Heeft iemand iets van MAC nodig? Jij somt zo op wat jouw favorieten zijn die een ander absoluut moet proberen. Make-up addict is je tweede naam.
 
6. Onzuiverheden verbergen kun je als geen ander
Als doorgewinterde make-up liefhebber die je bent weet wel hoe je onzuiverheden wegwerkt. Komt er een puist op terwijl je een belangrijke dag hebt? Dan pak jij de juiste concealer en verberg je dat ding. 

Meer tekenen lezen? Lees dan verder op Girlscene!