Mijn favo beautyspul: Karin

Make-up door Karin

Nivea Visage - Aqua Sensation Dagcrème
Ooit kreeg ik dit potje dagcrème van een vriendinnetje omdat zij het helemaal niks vond. Waarom begrijp ik nog steeds niet, want sindsdien zweer ik bij deze crème. Mijn huid is namelijk een ramp. Sommige plekken zijn droog en schilferig, andere plekken glimmen weer. Om nog maar niet beginnen over al die verdwaalde jeugdpuistjes, terwijl ik de leeftijd van 25 al gepasseerd ben. Om mijn huid 's ochtends dan ook een beetje in balans te krijgen, smeer ik deze crème op mijn gezicht. Het viel me vanaf het begin meteen op dat hij snel intrekt, wat erg fijn is! Vooral als je al last hebt van die o zo leuke, vette T-zone. Heerlijk spul dus!

Rituals - Zensation Doucheschuim
Say Haaaaallelujah! Kort gezegd de meest heerlijke douchegel die ik ooit heb gebruikt. Als je dit op je hand spuit en op je lijf uitsmeert, ontpopt de gel zich tot een ware schuimexplosie! Voor je het weet ben je één grote schuimpop. Je huid wordt er heerlijk zacht van. Zoals bij alle Rituals-producten moet je er -geldtechnisch gezien- wat voor over hebben, maar dan heb je ook zeker wat. Een echte aanrader!

Max Factor - Masterpiece Max
Men zegt niet voor niets: 'Ogen zijn de spiegel van de ziel'. Zorg dan dat die weerspiegeling er ook een beetje appetijtelijk uitziet zou ik zeggen... Jarenlang heb ik dan ook naar de Ware Mascara gezocht en ik geloof dat ik 'm nu toch wel gevonden heb. Masterpiece Max separeert je wimpers heel goed, krult ze en doet ze langer laten lijken. In combinatie met een oogpotloodje het ideale ingrediënt voor verleidelijke Bambi-ogen!

Rituals - Hand Therapy Scrub
Eigenlijk besteed ik nooit veel aandacht aan mijn handen. Ik vind zelf namelijk dat ik het al druk genoeg heb om m'n gezicht en lichaam elke dag enigszins in de plooi te krijgen. Voeten, handen en nagels verwaarloos ik dan ook een beetje. Maar toen ik een proefmonstertje van dit goddelijke spul kreeg, was ik direct om. Deze handscrub werkt echt fantastisch. Als je je handen een paar minuten gescrubd hebt, en de scrub eraf wast, voel je het direct: heerlijke, poezelige, gladde handjes! Het klinkt als een goedkope reclamespot, maar m'n handen hebben nog nooit zo zacht gevoeld. Het uitproberen waard!

Hema - Jip & Janneke lippenbalsem
En natuurlijk kan deze niet in mijn lijstje ontbreken! Sinds ik lippenbalsem gebruik (middelbare school), zit deze good old balsem standaard in mijn tas. Aangezien ik altijd het accent op mijn ogen leg en mijn lippen geen lipstick waardig gun, is deze balsem ideaal. Het geeft je lippen een mooie glans en houdt ze soepel. Maar de aandacht ligt met deze bijna kleurloze balsem niet direct op je lippen. Bovendien ruikt en smaakt hij heerlijk! Hema is en blijft ideaal voor de budgetshopper!

Lijkt het je ook leuk om je favo beautyspulletjes met ons te delen? Stuur dan je vijf lievelingsproducten met omschrijving/motivatie foto en een foto van jezelf naar jet@ze.nl!