Mijn favo beautyspul: Renée

Make-up door Renee

Rosebud - Strawberry Lip Balm
Ik moet altijd lippenbalsem opsmeren voor ik ga slapen, anders val ik gewoon niet in slaap. En als ik de deur uitga en weet dat ik mijn balsem ben vergeten, drogen mijn lippen spontaan uit... Oftewel, ik ben verslaafd! Deze lippenbalsem van Rosebud met een licht aardbeiengeurtje gebruik ik nu al een behoorlijke tijd en ik blijf voorlopig trouw aan dit product!

Lancome - Hypnose Mascara
Veel make-up gebruik ik niet, maar zonder mascara voel ik me toch wel erg kaal. Ik heb al vele mascara's geprobeerd, maar dit is er eentje die ik altijd weer blijf kopen. Soepel aan te brengen en hij klontert niet! Ideaal.

Embryolisse - Dagcrème
Deze crème heb ik via verschillende visagisten in Parijs leren kennen. Ze gebruikten vaak Embryolisse omdat de make-up er goed door op je huid blijft zitten. Verder vind ik 't een lekkere neutrale crème, ik houd namelijk niet van al te veel geur. Ik zorg er dan ook altijd voor dat als ik in Frankrijk ben (of als ik weet dat iemand erheen gaat), ik een tube meeneem. De crème gaat gelukkig erg lang mee!

Clinique - Bronzing Powder
Makkelijk voor als je er een beetje pips uitziet, want dat doen we allemaal wel eens. Een dun laagje bronzing powder op je jukbeenderen, en je ziet er weer 'sunkissed' en gezond uit!

Rituals - Hand Therapy
's Zomers heb ik minder last van droge handen, maar in de winter kan er niet genoeg gesmeerd worden! De Rituals handcrème ruikt heerlijk en trekt snel in, zodat je handen niet vet aanvoelen. Naast lippenbalsem zeker een must-have voor in mijn handtas!

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Yvonne! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.