Mijn favo beautyspul: Anne-Jolijn

Make-up door Anne-Jolijn

Gliss Kur - anti-klit spray Deep Repair
Altijd na het douchen zit mijn haar vol met klitten. Niet één crèmespoeling die daar tegenop kan of die mijn haar niet futloos maakt. Sinds ik de anti-klit spray van Gliss Kur heb ontdekt, ben ik verkocht. Het maakt mijn haar heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar. En daarnaast ruikt het ook nog eens lekker.

DKNY - Be Delicious
Als ik dit luchtje niet op heb, dan voel ik me kaal. De één gaat de deur niet uit zonder make-up, ik niet zonder mijn appelluchtje. Een aantal jaar geleden probeerde ik Be Delicious en sindsdien heb ik nooit meer een ander geurtje geprobeerd. Het is zelfs zo erg, dat ik het luchtje zelf niet eens meer ruik. Zo lang gebruik ik het dus al. Ik krijg regelmatig complimenten over de lekkere, frisse geur. En zeg nou eerlijk, wie houdt daar niet van? Ik weet nu in ieder geval zeker dat dit luchtje bij mij past.

Garnier - Nutritionist dagcrème
Mijn huid heeft al snel de neiging om te glimmen. Dit is één van de weinige crèmes die zowel hydraterend als matterend werkt. Ik gebruik de crème dagelijks en merk echt verschil. Hij is niet vet, trekt snel in en geeft geen rare vlekken. Een ideale dagcrème voor de normale tot gemengde huid en voor onder een foundation.

Bourjois - 10 Hour Sleep Effect Foundation
Iedereen weet dat het vinden van een passende foundation een ramp is. Zo ook voor mij. Gelukkig vond ik na een aantal probeersels de 10 Hour Sleep Effect Foundation van Bourjois. Eindelijk één die geen maskereffect geeft en wel goed mengt met de kleur van mijn huid. Of ik er na het gebruik van deze foundation goed uitgeslapen uit zie? Dat betwijfel ik, maar dat hij fijn is dat weet ik wel.

Rimmel - Natural Bronzer
In de winter zie ik al snel een beetje wit, maar deze poeder weet altijd weer wat kleur op mijn gezicht te brengen. Daarnaast beschermt het tegen zonnestralen met SPF 8. Ook deze poeder zorgt, net als de foundation, niet voor een maskereffect. Tenzij je het natuurlijk in dikke lagen op je gezicht smeert.

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Karin! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.