Mijn favo beautyspul: Chantal

Make-up door Chantal

Dille & Kamille - Aleppo zeep
Ik heb al jaren last van een moeilijke huid: hij is droog, gevoelig en vaak ook erg onzuiver. Een vriendin raadde mij de Aleppo zeep van Dille & Kamille aan, om zo opkomende puistjes te voorkomen. Zodra je voelt dat er een rood vlekje aan zit te komen, maak je de zeep nat en 'veeg' je over het plekje heen. Je laat het een poosje inwerken en haalt de resten er daarna weer met water af. Het is handig om het 's avonds voor het slapen te doen en het 's nachts te laten zitten, maar het kan ook overdag. Want, twee bijkomende voordelen: je ziet het niet zitten en het droogt je gezicht niet uit.

Neutral - bodymilk
Vanwege mijn probleemhuid moet ik altijd rekening houden met wat voor producten ik gebruik: zit ergens teveel parfum in dan moet ik daar de volgende dag helaas de gevolgen van ondervinden. Daarom ben ik zo blij met het merk Neutral: geen parfum, maakt de huid heerlijk zacht en ruikt tegelijkertijd nog steeds heel erg lekker! Vooral de bodymilk is aan te raden.

NJUTA - handcrème
Je zou er haast overheen kijken met alle meubels, accessoires en Zweedse ballen, maar Ikea verkoopt ook een aantal beautyproducten. Eén daarvan is de NJUTA handcrème en dit product doet absoluut niet onder voor andere merken. Hij ruikt lekker zoet, trekt ontzettend snel in en maakt je handen erg kou-proof. Voor de prijs (2,49 euro) hoef je het in ieder geval niet te laten.

Wimperkrultang
Heb je net als ik erg korte en rechte wimpers? Dan is een wimperkrultang een absolute must-have! Zonder dit wonderproduct zie je bij mij de mascara haast niet zitten of het ziet er niet uit. Gebruik ik 'm wel en laat ik de tang er ongeveer een halve minuut opzitten en doe ik er een laagje mascara overheen, dan staan ze mooi omhoog en lijken ze ook meteen een stuk langer.

Kruidvat - make-up remover
Na een dag rond te hebben gelopen met een laag oogmake-up, is het 's avonds weer tijd om het er goed af te halen. Ik heb al vele producten geprobeerd om mijn waterproof mascara goed te verwijderen, maar er bleven altijd resten achter of er vielen wimpers uit. Tot ik de oog- en lipmake-up remover van Kruidvat probeerde. Deze bestaat uit een water- en oliebasis: je hoeft 'm alleen maar even te schudden, op een wattenschijfje te doen en over je oog te wrijven. Voor je het weet is alles er af!

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Krista! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.