Mijn favo beautyspul: Aefke

Make-up door Aefke

L'Oreal Paris True Match W5 Loose Powder Minerals
Lange tijd heb ik gezocht naar de perfecte foundation, of het briljante poeder. De meeste foundations zijn duur, geven af, worden vlekkerig of zorgen voor vlekken in je kleding. Deze gebruik ik nu al een hele tijd en ik wil nooit meer een andere. Bij de drogist kost een potje ongeveer zeventien euro en ik doe er een hele tijd (ik denk ongeveer twee maanden) mee. Bij de Albert Cuyp is zo'n potje meestal voordeliger!

Biodermal dag- en nachtcrème
Ik vind het belangrijk dat een dag- en nachtcrème in één tube zit en dat je voelt als je de crème uitsmeert, dat het iets doet met je gezicht. De goedkopere crèmes 'voeden' naar mijn idee niet goed. Toen ik ook nog eens last kreeg van kleine pukkeltjes, werd de zoektocht naar het perfecte crèmepje geopend. Ik heb het gevonden. Biodermal is echt fijn. Het smeert fijn en mijn huid wordt er mooier en egaler van. Aanrader!

Kleurlenzen, Pearle
Heel vaak heb ik geprobeerd om met make-uptechnieken mijn ogen wat blauwer te laten lijken. Het is mij nooit gelukt. Nu kies ik voor de makkelijke weg, ik plop twee kleurlenzen in mijn ogen en ik ben er klaar voor! Een setje (niet op sterkte) kleurlenzen kost bij Pearle 24,95.

Masker, Montagne Jeunesse, Vanilla fudge
Lekker, dacht ik toen ik dit masker zag liggen. Ik heb het meteen geprobeerd en het is echt heerlijk. Bovendien zijn deze maskers makkelijk van je gezicht te verwijderen en worden ze niet hard. Je mag er dus zelfs nog bij lachen.

L'Oreal lipgloss
De lipgloss van L'Oreal ontbreekt letterlijk nooit in mijn tas. Het kwastje is fijn, je hoeft niet continu bij te glossen want hij blijft lang zitten en de gloss is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Wederom op de Albert Cuyp stukken voordeliger!

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Chantal! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.