Mijn favo beautyspul: Yvonne

Make-up door Redactie Ze.nl

Max Factor - Panstik
Vraag me welk make-upproduct ik zou meenemen naar een onbewoond eiland als het er maar één mocht zijn en het antwoord is: foundation. De Panstik van Max Factor (nr. 96) is al jaren mijn favoriet. Het is een romige foundation (prima voor mijn droge huid) en toch heel dekkend: ideaal om plaatselijk enkele rode plekjes of oneffenheden weg te werken, net zoals je dit normaal doet met een camouflagestick, én om je hele gezicht ermee te egaliseren. Mijn huid ziet er meteen een heel stuk rustiger uit. Ik heb weleens andere foundations geprobeerd, maar deze blijft voor mij een topper!

L'Oreal Lash Architect mascara
Het was reeds langer mijn ideale mascara met mijn ongeveer zes tellende, kaarsrechte wimpers, maar dat werd nog eens bevestigd toen het Vara-programma Kassa vijf mascara's testte en die van L'Oreal op nummer twee eindigde. Zie je wel! Deze geeft direct resultaat; het borsteltje pakt goed mijn wimpers vast en het droogt lekker snel. Even zigzaggend aanbrengen en je hebt geen last van aan elkaar gelijmde wimpers.


Shea Body Butter - The Body Shop
Heerlijke, subtiele geur en perfect voor een droog wintervelletje. Ook enkel te gebruiken voor droge, ruwe plekjes zoals ellebogen, handen, knieën, hielen en onderbenen. Wanneer ik eens iets anders wil of een wat minder vette 'boter': er zijn nog tal van andere soorten met ieder hun eigen samenstelling en unieke geur!


NIVEA Flexible Curls Styling Crème
Mijn haar is van nature licht krullend en pluist en kroest daardoor al snel, maar niet als ik na het wassen en borstelen wat van dit product in mijn handdoekdroge haar kneed. Wax-middelen maken mijn lokken al snel vet, dit product werkt daarentegen als een licht verstevigende lotion zonder het te verzwaren. Helemaal goed!


The Body Shop - Vitamine E Nourishing Night Cream
Hoewel ik de hele vitamine E-lijn heerlijk vind, is deze zachte, lichtroze, romige en luchtige nachtcrème met vitamine E samen met Shea Body Butter mijn favoriet. Het is gemakkelijk uit te smeren en mijn (droge) huid voelt zacht aan zonder dat het nadien 'zweterig' aanvoelt. De geur doet me denken aan rozenwater: heerlijk!

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Micky! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.