Fix jouw favo jeans!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Jij en je favo jeans. Iedereen heeft er wel één in de kast hangen. Hij zit als gegoten, past overal bij en is ook nog eens geschikt voor duizend en één gelegenheden. Toch kan het onvermijdelijke gebeuren: een gat, een scheur of nog erger zelfs... te klein! Niet getreurd, want vanaf nu kan iedereen zijn oude, versleten, maar o zo fijne jeans weer nieuw leven in blazen.

Met een sjiek woord noemen we dat 'Denim Therapy'. Dankzij deze therapy hoeven we nog lang geen afscheid te nemen van onze favo jeans... Op www.denimtherapy.com kan jouw jeans namelijk gerepareerd worden op alle mogelijke manieren!

Hoe werkt het?
Denim Therapy werkt met de 'MatchPerfect' katoendraad-selectie, zodat ze jouw jeans op de meest matchende manier kunnen repareren. Je jeans wordt met uiterste zorg behandeld, waarbij wordt gelet op het model en de kleur. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is je inschrijven op de site, je jeans selecteren, aantallen aangeven (voor de fanatiekelingen onder ons: je kunt er natuurlijk ook meteen twee of drie onder handen laten nemen) en je jeans opsturen.

Je krijgt vervolgens een bevestiging van ontvangst, een schatting van de kosten (dit ligt ongeveer op 7 dollar per inch) en na jouw akkoord wordt je jeans gerepareerd, zodat je na twee weken weer herenigd bent met je grote liefde! Houd er wel rekening mee dat de totale kosten inclusief verscheping op ongeveer 55 dollar uit zullen komen. Maar dat is jouw favoriete jeans toch meer dan waard?

Oh ja, ook nog dit...
Ben je zwanger, maar wil je geen afstand doen van je jeans? Ook hier hebben ze een oplossing voor gevonden. Er kan namelijk een extra tussenstuk geplaatst (elastisch en rekbaar natuurlijk) worden, waardoor je je jeans gewoon kunt blijven dragen. Briljant toch? Je kunt je dus sexy en comfortabel voelen tijdens je zwangerschap, in je eigen favoriete broek!

Meer weten? Surf gauw naar www.denimtherapy.com!