Feestelijke tv-jurkjes bij Steps

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Door middel van een campagne op NET5 worden de jurken, gedragen door bekende actrices, in het uitgaansleven van de bruisende stad New York in beeld gebracht. Na de collecties voor de NET5-series Julia's Tango en Verborgen Gebreken, is dit de derde TV-à-Porter Collection by Steps die te zien zal zijn op NET5.

De collectie bevat twintig speciaal ontworpen jurken voor verschillende feestelijke gelegenheden: chique jurken voor gala's en diners, kleurrijke party jurken voor eindejaars- en cocktailfeestjes en trendy uitgaansjurkjes. Allemaal met een 'latin' invloed; vrouwelijke snit, sterke belijning en een trendy twist. Steps ontwikkelde naast de jurken tevens bijpassende tasjes, feestelijke sieraden en mooie jasjes.
 
De collectie is vanaf donderdag 29 oktober exclusief verkrijgbaar bij Steps. Tot eind november wordt de collectie elke donderdag aangevuld met nieuwe jurken. De prijzen variëren van 69,- tot 149,-.

Er is nu al een deel van de collectie te zien op de site van Steps. Vanaf 29 oktober om 00:01 start ook de online verkoop van de jurken op StepsWebshop.nl.

Wil jij een mooie jurk scoren voor kerst of oud en nieuw? Wees er dan snel bij, want de jurken gaan als warme broodjes over de toonbank...