Steps meets Julia's Tango!

Mode & trends door Jet

Steps ontwikkelde namelijk speciaal voor het tweede seizoen van Julia's Tango een exclusieve collectie van twintig jurken. Om precies te zijn; een collectie zomerjurken, die vanaf vrijdag 21 maart landelijk verkrijgbaar is bij Steps. Het zal gaan om de jurken die in de eerste afleveringen te zien zijn geweest en de collectie wordt wekelijks aangevuld met jurken uit de nieuwste aflevering.

Julia's Tango is elke maandagavond om 21.30 uur te zien op NET 5. De twintig prachtige jurken uit de collectie worden in twaalf afleveringen gedragen door de vier personages uit de serie: Julia, Marjolein, Jacqueline en Pia. Dit zijn vier uiteenlopende types waarin iedere vrouw wel iets van zichzelf herkent. In het nieuwe seizoen van Julia's Tango komen de persoonlijke levens van de vrouwen onder zware druk te staan; zó erg, dat zelfs hun onderlinge vriendschap en het voortbestaan van de Bed & Breakfast er door in gevaar komt.

Je kunt de collectie bekijken op www.steps.nl en daar kun je ook stemmen op je favoriete jurk uit de collectie. Uit de tussenstand van de verkiezing blijkt dat op dit moment de rode Tango Dress (in de eerste aflevering gedragen door personage Julia) het meest geliefd is.

Dus zie jij een jurk in Julia's Tango waar je spontaan verliefd op bent geworden? Ren dan naar de dichtstbijzijnde Steps in de buurt en bemachtig zo'n prachtig exemplaar!

Let op! Voorafgaand aan de start van de verkoop vindt op donderdagavond 20 maart (dus vanavond) in de Steps Concept Store in Utrecht (Oude Gracht) een exclusieve voorverkoop plaats. Wees erbij!