De echte kleur van lippenstift

Make-up door Redactie Ze.nl
Surfend op het internet kwam ik deze site tegen; www.beautyswatch.com. De site geeft consumenten een beeld van de échte kleur van de lippenstift, door te laten zien hoe het eruit ziet op échte mensen.

Beautyswatch.com plaatst foto's op haar website om zo de juiste kleur en uitstraling van een bepaalde lippenstift te benadrukken. Een team van -zoals ze zichzelf noemen- 'shopaholic bloggers' met verschillende huidtinten en -types voegen constant nieuwe kleuren toe aan de site, met daarop foto's van zichzelf met verschillende soorten lipstick in diverse kleuren, van diverse merken.

Lezers van de site worden ook uitgenodigd om eigen foto's up te loaden, met niet alleen productinformatie maar ook een cijfer van de lippenstift!  Met als resultaat natuurlijk dat de bezoekers van Beautyswatch.com alle kleurtjes kunnen bekijken voordat ze tot kopen overgaan én kunnen meepraten over alle beauty nieuwtjes op het gebied van lippenstift, -gloss, en -crème.

Akisa, de Australische bedenkster van de site, vertelt: "Ik Googlede altijd het make-up product waar ik naar op zoek was, voordat ik het daadwerkelijk online kocht. Meestal zag ik de kleur niet op mooie foto's terug zodat ik geen goed beeld kon krijgen hoe het er nu werkelijk uitzag. Vandaar ook het idee van deze site, om een kleurenfoto-bibliotheek te maken van hoge kwaliteit afbeeldingen!"

Het is even zoeken om een weg te vinden op de site, maar als je het principe eenmaal door hebt, is het echt ideaal. Zelf heb ik vaak genoeg een miskoop gedaan omdat de kleur er in het echt heel anders uitzag dan op het 'plaatje'... Daarom voor alle lippenstiftdragers onder ons; deze site is zeker een bezoekje waard!