Mijn favo beautyspul: Sara

Make-up door Sara

The Body Shop - vloeibare eyeliner
Ik ben dol op The Body Shop, wat een heerlijke geurtjes en lekkere dingetjes hebben ze daar om jezelf helemaal mee te verwennen. Maar mijn favoriete product is de vloeibare eyeliner. Het blijft heel goed en lang zitten en heeft bovendien een fijn kwastje waarmee je een mooi strak lijntje kan aanbrengen. Het kost iets meer dan ik normaal graag uitgeef aan make-up, maar de kwaliteit van het product is het waard.

Wet 'n Wild - wenkbrauwpoeder
Ik houd van mooie, volle en donkere wenkbrauwen. Staat heel mooi bij mijn lichte ogen. Wet 'n Wild is een merk dat heel goedkoop is, maar kwalitatief zeer goede producten heeft. Ik ben dan ook erg blij met mijn wenkbrauwensetje. Met twee kleuren poeder, wax en een stevige angled brush... ik gebruik het iedere dag.

Hema - reinigingsdoekjes
Ik ben altijd heel voorzichtig met de producten die ik kies om mijn gezicht mee schoon te maken, omdat ik erg snel irritaties en puistjes krijg. Toen ik de tip kreeg om voor de goedkoopste reinigingsdoekjes van de Hema te gaan om mijn make-up weg te halen was ik aanvankelijk dus nogal sceptisch. Maar ik ben ze toch gaan gebruiken, en mijn huid wordt er warempel ontzettend mooi en schoon van! Geen puistjes ook. En het kost bijna niets.

Herôme - Nourishing Nail Oil
Dit product gebruik ik al jaaaaren - een potje gaat ook echt ontzettend lang mee. Dit is echt een wonderproduct. Na een nachtje slapen met deze olie op mijn nagels en nagelriemen en ze zijn als herboren, en nog geen week later zijn ze weer prachtig lang. Superhandig na stressvolle tentamenweken of andere nagelbijtwaardige situaties. En hij ruikt ook heel lekker naar citroen.

Hennaplus - Haarwonder Serum Capsules
Ik heb dik haar dat, als ik even niet oppas, heel snel ontzettend pluizig, droog en dor wordt. Conditioner gebruiken is vaak niet genoeg. Zeker omdat ik zo vaak de föhn erop zet. Sinds ik deze serum capsules ben gaan gebruiken is mijn haar superzacht en valt het prachtig! En omdat het capsules zijn gebruik ik ook niet per ongeluk te veel, wat mijn haar weer heel vet zou maken. Gevolg: ik kan niet van mijn zachte haar afblijven... en het ruikt ook nog eens heel lekker.

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Aefke! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.