Mijn favo beautyspul: Micky

Make-up door Micky

Hema - Cucumber cleansing milk
Bepaalde reinigingsmiddeltjes zijn op basis van olie gemaakt. Op de één of andere manier kan mijn gezicht hier niet goed tegen, waardoor ik al jaren mijn make-up eraf haal met deze reinigingsmelk. Het is een vrij grote fles, dus je doet er wel een tijdje mee. Ook een fijne bijkomstigheid is dat de reinigingsmelk lekker ruikt. Let wel op: waterproof make-up gaat er wat moeilijker mee af.

Nivea - Creme Soft
Op de pot staat: 'Hydraterende creme voor een zachte, soepele huid'. Ik kan niets anders dan het eens zijn met deze woorden. Of het aan de jojoba-olie als ingrediënt ligt weet ik niet, maar het is een heerlijke crème. Hij trekt snel in, zodat je niet nog een half uur een klammig of vettig gezicht hebt. Daarnaast kun je de crème ook gebruiken om je armen of benen in te smeren. Voor mij dus geen dure smeerseltjes, Nivea werkt prima!

L'Oreal - Double Extension Mascara
Ik gebruik geen foundation, oogschaduw of lippenstift, maar besteed daarentegen iets meer aandacht aan mijn wimpers. Over de jaren heen heb ik geleerd dat er geen mascara bestaat die met één likje de beloofde volle, donkere en lange wimpers geeft. Een mascara die daar wel dichtbij in de buurt komt, is deze mascara van L'Oreal. Eerst een wit laagje om je wimpers volume te geven en dan de zwarte kant om ze kleur te geven (dat wit alleen is ook zo'n gek gezicht ;-) ). Doe wel minimaal twee laagjes, zodat je wimpers voller en langer worden. Als ik bijvoorbeeld uit ga, dan gebruik ik de L'Oreal mascara in combinatie met een andere mascara, zoals de volume mascara van de Etos. Laat je wimpers eerst opdrogen en doe dan nog een laagje. En zie daar, volle en lange wimpers.

Taft - Volume Mousse
Ik kan twee kanten op met mijn haar: ik laat het opdrogen aan de lucht en doe er niets in, wat resulteert in stijl haar dat een beetje langs mijn hoofd hangt. Of ik föhn het op de kop en breng mijn haar in model met Taft Mousse. Et voilà: mijn haar krult. Tot een paar jaar terug wist ik niet dat ik zoveel volume in mijn haar had, dus mijn tip aan jullie is: laat je haar in goeie laagjes knippen, föhn je haar op de kop - met defuser -  en kneed er voldoende Taft mousse in. Klein detail: Taft heeft verschillende soorten mousse. Het is de rode, ultra fixing, nummer 4!

Essence - White pencil
Een potloodje dat binnen no time zorgt voor goed uitziende nagels: de white pencil van Essence. Zoals de naam al zegt, is het een wit potloodje waarmee je je nagels witter kunt maken. Hoe het werkt? Heel simpel, je zorgt ervoor dat het potlood een goede punt heeft zodat je precies onder het randje van je nagel kunt kleuren. Je moet dus wel een beetje lange nagels hebben. Voor een blijvend resultaat is het aan te raden om elke dag je nagels bij te kleuren.

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Tjitske! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.