Mijn favo beautyspul: Joëlle

Make-up door Joelle

Clarins Paris - HydraQuench Cream
Eén of twee keer per jaar ga ik voor een gezichtsbehandeling naar mijn overbuurvrouw die schoonheidsspecialiste is. Vaak stopt ze me dan na afloop nog een aantal monstertjes toe. Eén daarvan was deze hydraterende dagcrème en die is een groot succes! Mijn huid, die normaal ontzettend droog is, voelt na afloop superzacht aan en de crème ruikt heerlijk. Jammer alleen dat 'ie niet bepaald goedkoop is...

John Frieda - Frizz Ease Smooth Start Hydrating Conditioner
Mijn lange, dikke haar pluist zeker in de winter heel snel en is soms moeilijk doorkambaar. Met deze conditioner heb ik daar geen last van. Hij maakt je haar heerlijk zacht, zonder dat het zwaar of vet wordt.

Etos - Douchegel Papaya Babassu
Wat betreft douchegels ben ik dol op kokos- en fruitgeurtjes. Het leuke van deze douchegel is dat hij, zodra het in aanraking komt met water, verandert in enorm veel schuim, wat een lekker luxe gevoel geeft. De guava-macadamia-variant is ook erg lekker!

Hema - Sensitive Deodorant
Ik ben fan van de producten van de Hema: veel kwaliteit voor je geld en de cosmetica wordt niet getest op proefdieren. Hun deodorant voor de gevoelige huid is één van de weinige deodorants die bij mij totaal niet irriteert. Bovendien heeft deze deo een heel neutrale geur, zodat je parfum altijd de boventoon voert.

Dove - Oxygen Eye Contour Crème
Met mijn 21 jaar heb ik gelukkig nog lang geen last van rimpels, maar omdat de huid boven mijn ogen vaak droog en rood is, wil ik deze toch goed verzorgen. Deze oogcrème bevat als één van de weinige oogcrèmes geen anti-rimpelstoffen en is dus geschikt voor jongere vrouwen. Het smeert goed en maakt de huid lekker soepel en zacht.

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Anne-Jolijn! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.