Mijn favo beautyspul: Eline

Make-up door Eline_B

Sisley - Foundation
Ik moet helaas toegeven dat ik niet het egale huidje heb dat ik heel graag zou willen. Daar komt bij dat ik ook een heel gevoelige huid heb, dus mijn huid reageert binnen no-time op een veeg of een kras. Op een gegeven moment was ik er klaar mee en wilde ik een foundation. Maar tegelijkertijd wil ik er niet heel opgemaakt uitzien, geen laag over laag over laag-gezicht dus. En toen vond ik de foundation van Sisley. De lichte foundation is heerlijk, zelfs mijn overgevoelige huid kan dit aan, en de foundation kleurt mee met mijn gezicht. Ik hoef dus ook niet mijn hele gezicht in te smeren. Een pompje en ik heb meer dan genoeg. Het resultaat, minder rode vlekjes en toch een zacht huidje. En nu komt het mooiste, ik doe er langer dan een jaar mee. Oke, dan doe ik het natuurlijk niet elke dag op, maar ik heb de prijs er in ieder geval voor mijn gevoel een beetje uit...

Dior Iconic (extreme) - Mascara
De mascara van Dior Iconic is echt een aanrader. Het maakt de wimpers optisch langer en voller. Ik ben helemaal verknocht aan deze mascara. En hij is nog waterproof ook! Zelfs zo waterproof dat ik  's avonds wel wat moeite moet doen om het eraf te krijgen. Je hebt aan één laagje per oog genoeg, het dekt prima en je wimpers worden niet zwaar. De nieuwe versie van deze mascara is de Iconic Extreme. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd, maar als het maar een beetje lijkt op haar voorganger dan is ie het zeker waard. De Iconic Extreme geeft je wimpers/ogen een nog dramatischer effect, dus is meer geschikt voor avonden dat je extra je best wilt doen.

Skin Code - Gezichtscrème
Elke avond en ochtend was ik de dag van mijn gezichtje. Hoe laat ik ook thuis ben en hoe ellendig ik me ook voel. Na het wassen gebruik ik een goede crème om mijn huid op te peppen en te kalmeren, Skin Code. Er zijn verschillende varianten, maar ik heb gewoon het 24/7 potje. Zit geen parfum of alcohol in, dus het is absoluut niet slecht voor de huid. Het is bovendien een redelijk no-nonsense product; geen gekke verpakkingen etc. Gewoon normaal en dat scheelt in de prijs. Enige nadeel is dat dit merk volgens mij alleen bij de Douglas te koop is.


Zwitsal - Crème Pot 
Ja, ik weet het, het ruikt naar baby's... nou en? Ik vind het heerlijk. Ik heb Zwitsal voor mijn haar en Zwitsal voor mijn handen. Ik doe het standaard voor ik naar bed ga op mijn handen. Als ik dan de volgende ochtend wakker word, zijn ze zijdezacht. Ik doe het niet elke dag in mijn haar, want ik heb gemerkt dat het daar vettig van kan worden. Maar voor de rest vind ik het heerlijk! En alles wordt zachter, maar wat wil je met een product voor baby's. 


Lippenbalsem - Purol Bee
Volgens mij kan bijna geen één vrouw meer zonder lippenbalsem. Als je er eenmaal een hebt gekocht, dan kan je niet meer stoppen. Na altijd Labello te hebben gebruikt, de klassieker, ben ik over gestapt naar Purol Bee. Ik doe namelijk mijn lippenbalsem nog weleens in mijn zak en ja, dan wordt ie zacht. Purol Bee zit in een rond potje en ik heb het idee dat het broek-effect minder is. Bovendien bevat het vitame C en E, zodat je lippen om te zoenen blijven. Helaas is mijne nu op, mijn vriend heeft hem ondekt... Je lippen worden lekker zacht en de vochtbalans blijft op pijl.

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Joelle! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.