Mijn favo beautyspul: Tjitske

Make-up door Redactie Ze.nl

Dior - Diorshow Mascara
Ik ben nogal van het jongleren met mascara's. Op de onderste wimpers waterproof vanwege het tranen met lenzen en op de bovenste wimpers twee verschillende soorten voor extra volume. Maar met Diorshow is dit anders. Ooit eens gekregen in een goodiebag en meteen verkocht! Wat een geweldige mascara. Ik gebruik niet zo veel make-up: foundation vind ik verschrikkelijk en oogschaduw alleen voor speciale gelegenheden. Maar zonder mascara voel ik me naakt, dus die moet goed zijn. Deze van Dior is fantastisch, het borsteltje is heel dik en groot en zorgt met één laagje al voor een gigantisch volume. Met twee laagjes ben je klaar. Helaas is de prijs wat minder, je betaalt al gauw zo'n 23 euro voor deze showstopper.

Rimmel - Natural Bronzer
Op zich ben ik geen echte bleekscheet, maar ook in de winter is het fijn om er sunkissed uit te zien. Een beetje kleur op je gezicht doet zo veel, het is net die kleine oppepper die je 's winters nodig hebt zonder dat je het gevoel hebt volledig dicht geplamuurd te zitten. Deze bronzer is er in verschillende tinten, 's zomers gebruik ik de lichte kleur Sun Light en 's winters de iets donkerdere tint Sun Dance. Daarnaast zit er ook een SPF-bescherming met factor 8 in en ben ik dus ook beschermd tegen de schadelijke straling van de zon. Kleur en bescherming dus.

Swarzkopf - Junior Hairspray
De combinatie pony en fietsen gaat niet altijd goed. Om er niet uit te zien als Kuifje als ik van de fiets af stap heb ik een ultra sterke haarspray nodig. Deze van Swarzkopf is erg fijn. Hij ziet er niet plakkerig uit, maar kan wel een goede windkracht 10 doorstaan. Wat ik ook belangrijk vind, is dat hij ook weer gemakkelijk uit te borstelen is. Iedere ochtend een klein laagje haarspray over de pony is onmisbaar voor mij.

Paco Rabanne - Ultra Violet
Al bijna 10 jaar ben ik te herkennen aan mijn parfum. Het is inmiddels zo dat ik hem zelf niet meer ruik, maar overstappen? Nooit! Daarnaast ken ik niemand met dezelfde geur, dus het is wel echt een reminder aan mij. De ingrediënten zijn onder andere bergamot (een citrusvrucht), munt, ceder en sandelhout. Hij is dus niet al te zoet, maar wel erg vrouwelijk: een mysterieuze geur. Het grote voordeel is dat hij erg lang blijft hangen en dat je daarom wel even vooruit kan met de grote ronde fles. Een ander bijkomend voordeel is dat de reacties van zowel vrouwen als mannen erg positief zijn.

Fa - Douchecrème Yoghurt Kokos
Deze douchegel heb ik ooit eens gekocht om mee te nemen op vakantie en daarna altijd gebruikt om het vakantiegevoel vast te houden. Het is mijn zonnetje in de badkamer. De kokosgeur is niet te overheersend, het is een soort geur van zonnebrandolie. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat hij goed is voor de droge huid. De yoghurt in deze douche gel beschermt de huid van uitdroging. Geen uitgedroogde benen meer!

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Lindsay! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.