Mijn favo beautyspul: Susanne

Make-up door Susanne

HEMA - Cream Eyeshader
Ik ben niet zo van het eindeloos blenden en smeren van oogschaduw en dergelijke, dus ik houd het graag simpel. En wat is er nou simpeler dan met een potlood je ooglid inkleuren? Het staat verzorgd en het kost niet veel tijd. Ze zijn er in heel veel verschillende kleuren en per potlood heb je een donkere en een lichte variant. Sommige kleuren hebben ook wat glitters. Zelf heb ik twee soorten paars en een groene.

Andrelon - Krullen Activator spray
Ik heb nou niet echt bepaald krullend haar, maar er zit af en toe wel een flinke slag in. Daarbij is mijn haar al snel heel pluizig, en omdat mijn haren zwaar zijn zakt het allemaal erg snel in. Mijn redding is de Krullen Activator spray. Je spuit wat in je haar, kneed het een beetje en de pluis is eruit en de volume erin. Briljant! Nog een pluspunt, wat niet vergeten mag worden, is dat het goedje ook nog eens heerlijk ruikt. Hoef je gelijk geen parfum meer op.

Olaz - Double action day creme
Over het algemeen heb ik wel een goede huid. Weinig last van puistjes en andere vervelende dingen. Het enige waar ik me echt aan irriteer is de droogte; veel schilfertjes enzo. Daarom gebruik ik de dagcrème van Olaz. Het belooft dat de huid meer vocht opneemt en er zo jonger uitziet. Ik vind het allemaal wel best, het werkt in ieder geval.

Derlon - Reinigingsdoekjes
Op beautygebied ben ik echt voor de simpele dingen. Ik houd niet van gedoe en het mag vooral allemaal niet te lang duren en niet te veel tijd kosten. Daarom zijn deze reinigingsdoekjes echt perfect voor mij. Een beetje vegen en je gezicht is weer helemaal schoon. Zelfs oogpotlood kan ik ermee afhalen, en dat kost me met andere producten altijd veel meer moeite.

HEMA - Nagellak
Ik heb heel erg lang op mijn nagels gebeten en niets hielp om er van af te komen. Ik droeg wel nagellak, want dan is het zonde en vies als je het er af bijt, maar ook dat had geen effect. Tot ik een keer een felroze nagellak kocht bij de HEMA. Ik droeg namelijk altijd heel zachte kleuren, en dan zag je het toch niet als het kleurtje afgebladderd was. Maar met die diepe roze kleur zie je het echt meteen. En het is ontzettend lelijk als je een halve gelakte nagel hebt. Ik ben bij deze kleur blijven hangen omdat het overal wel tof bij staat. De nagellak van de HEMA smeert fijn en is heel snel droog. Perfect voor mij dus!

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Joelle! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.