Alles over black hair

Make-up door Dagmar

Black hair
Vandaag de dag zijn sommige vrouwen nog steeds onzeker over hun black hair. Er zijn veel fabeltjes rondom het haartype, die helemaal niet kloppen. Zo zou het haar nooit lang kunnen worden en dragen daardoor veel vrouwen weave (nephaar), maar het kan wel degelijk lang worden! Alleen wordt het haar vaak zo beschadigd, door de chemische behandelingen van het relaxen en tangen (stijlen) en föhnen, dat het afbreekt. Ook wordt er gezegd dat je met black hair beperkt bent in haarkapsels. Niets is minder waar: het is juist het meest veelzijdige haartype dat er bestaat. Veel kapsels die met black hair te maken zijn, zijn niet met Europees haar te bereiken zoals: twist, twistout en afro. Oftewel: het is een uniek haartype dat je met trots moet dragen!

Aandacht
Toch wordt er nog heel weinig aandacht besteed aan black hair op het internet en in tijdschriften. "In de meeste Nederlandse magazines is weinig informatie te vinden over black hair en de donkere huid. Hier wilden wij graag verandering in brengen," aldus Megisa Esseboom.

MyBlackHair.nl
MyBlackHair.nl informeert, inspireert en brengt alle mensen met (van oorsprong) kroeshaar bij elkaar. Op de website staan artikelen over het behandelen van kroeshaar, maar ook over chemisch behandeld haar, weave en vlechten. De wekelijkse updates zorgen ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste trends op het gebied van black hair en black hair-producten! De grote database met black hair-kappers en afro-cosmeticashops op de site, maakt het vinden van een kapper of shop voor jou heel eenvoudig. Binnenkort kun je er ook terecht voor het vinden van vacatures en stages in de black hair-kappersbranche. Lekker makkelijk en overzichtelijk dus!

Membership Card
Ook kun je de MyBlackHair Membership Card aanschaffen voor een bedrag van 12,50 euro. Je krijgt met deze kaart exclusief korting bij black hair-kapperszaken, afro-cosmeticashops en afro-webshops. Tevens krijg je bij aanschaf van een Membership Card in de maand november twee luxe samples van het merk Mizani cadeau en maak je kans op een verwenpakket van Mizani t.w.v. 75 euro!

Neem snel een kijkje op de website en ontdek de trotse wereld van Myblackhair.nl.