Waxen is leuk bij Strip and Browhaus

Make-up door Jet

Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist voor een Brazilian wax is nou niet bepaald een pretje... Harsen doet gewoon f*&%cking veel pijn! Maar bij Strip en Browhaus schijnt het pijnloos, hygiënisch én leuk te zijn. In Azië is het bedrijf al jaren een succes en ook in de Westerse wereld worden vestigingen geopend (in Londen zit ie al, binnenkort ook in New York): we kunnen dus spreken van een up and coming hype!

Maar wat maakt het waxen bij Strip and Browhaus nou zo bijzonder? Ten eerste de namen van de schoonheidsspecialisten, die Striperellas (waxers) en Brow Architects (wenkbrauwplukkers) worden genoemd. Ook de wax, die de naam White Chocolate Vanilla heeft, is een feestje op zich: door een speciale formule is ie bijna pijnloos! Na het harsen word je nog verwend met kalmerende nabehandelingen met de namen Hoochie Coochie Quickie en Ice Cream. De hele riedel neemt in totaal zo'n 15 minuten van je tijd in beslag.

En daar blijft het niet bij... Wil je voor een speciale gelegenheid je schaamhaar in een hartje, een pijl of een kerstboom laten waxen? De Striperellas zijn getraind in het maken van mooie figuurtjes! Wil je nog een stapje verder gaan en je schaamstreek laten versieren met speciale make-up of Swarovski-kristallen (voor in de kerstboom ;-)), ook dat kan!

Alle Strip and Browhaus-salons hebben een ander thema, er is zelfs een salon die gebaseerd is op Amsterdam! In andere salons is de ruimte zo ontworpen dat je onder het harsen gezellig met je buurvrouw kunt kletsen.

Ok, het waxen zal nog steeds geen pretje zijn, maar dit alles verzacht de pijn wel een beetje! Laat Strip and Browhaus maar snel een vestiging in Amsterdam openen...