Mijn favo beautyspul: Marit

Make-up door Marit

Tja, en toen waren een heleboel van mijn favo beautyspullen al genoemd! Zoals de White Musk van de Bodyshop, de Purolzalf voor je lippen en dat superhandige pincet. Daarbij ben ik iemand die graag vanalles uitprobeert en dus constant van producten wisselt. Hier dan toch een aantal producten die al langer in mijn assortiment zitten:

Therme - Hammam Olive Shower
Wat op een absolute nummer 1 staat, is een geurenlijn van Therme. Zij heeft een Wereldkurenlijn opgezet en één daarvan is de lijn van de Hammam badproducten. De Therme Hammam Olive Shower is geïnspireerd op de eeuwenoude badcultuur uit het Middenoosten. Dit heerlijk zachte product is verrijkt met ceder en olijfolie en heeft een kalmerend effect op je huid. Therme beweert zelfs dat producten verrijkt met cederolie al eeuwen worden gebruikt ter versterking van je zelfvertrouwen. (We gaan het meemaken.) Ook de huidolie werkt werkelijk verslavend door z'n speciale geur (voor je het weet zit je als een lijmsnuiver de hele dag met je arm tegen je neus!).

Gliss Kur - Hairrepair
Krullend haar (althans, het mijne) reageert niet goed op de dertien-in-een-dozijn-shampoo. De shampoo en conditioner van Gliss Kur Hairrepair is echter wel een winnaar. Omdat ik het verf, heb ik nu vaak de colourproducten, maar daarvoor had ik vaak producten voor lastig haar (stubborn). Het ruikt heerlijk en in combinatie met de antiklitspray (maar niet eens echt nodig) is het heel makkelijk doorkambaar en zacht. Dus voor dames met krullen is dit product zeker de moeite waard eens uit te proberen.

Zwitsal - Rijke Babyolie
Droge benen? Je make-up eraf halen? Een product dat werkelijk overal goed voor is: de rijke babyolie van Zwitsal. De olie is verrijkt met vitamine E en avocado-olie, die bekend staan om hun vochtinbrengende capaciteiten. Ik gebruik de olie ook in mijn haar omdat mijn haar er erg mooi van gaat krullen. Een zeer multifunctioneel product, dat ook nog eens heel lekker ruikt!

Gehwol - Voetencrème
Ook je voetjes moet je zo nu en dan verzorgen en daar is dit product zeer geschikt voor. Gehwol, de specialist op voetengebied, heeft een voetencrème die naar lavendel ruikt. Je voeten insmeren is een perfect excuus omdat je dan toch echt die ene serie af moet kijken voordat het volledig is ingetrokken (wat duidelijk de voorkeur heeft boven het over je laminaat glibberen naar je afwas). Naast de lavendelgeur heeft het een krachtige werking: het eelt op je voeten wordt verzacht en de eventuele kloofjes op je hielen die je vaak in de zomer ziet, helen bij herhaaldelijk gebruik.

Daro - Zinkzalf
Zinkzalf een beautyproduct? Jazeker! In tijden van mindere weerstand of de periode van de maand, kan je huid nog wel eens wat puistjes geven. Zink is een belangrijke werkzame stof in de bekende anti-jeugdpuistjesproducten. Dit stofje stimuleert het huidherstellend vermogen van je lichaam, waardoor al ontstane puistjes sneller weggaan en opkomende puistjes ontmoedigd worden. Ik vermeng de zinkzalf van Daro met mijn dag- of nachtcrème en kan daardoor vaker puistloos door het leven.

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Saskia! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.