ZeTest: Fijne geurtjes

Lichaam door Roosmarijn

Je hebt vast je favoriete geurtje, maar soms is het ook wel goed om iets nieuws te proberen. Maar welke is de moeite waard en welke kun je beter laten staan? Ze.nl test met liefde wat geurtjes voor jou uit, misschien zit er wel eentje voor jou bij!

The Body Shop - Dreams Unlimited
Dat The Body Shop lekkere verzorgingsspulletjes maakt, wisten we al. Maar wist je ook dat TBS ook heel fijne, betaalbare geurtjes maakt? Het nieuwste geurtje heet Dreams Unlimited en staat voor verlangen, ambities en het waarmaken van je dromen. Het is fris en licht fruitig, een ideaal geurtje voor het voorjaar. De mix van frisse sinaasappelbloesem, fruitige zwarte bes, tintelende groene-chilipeperbloesem, zachte iris en cederhout geeft je de nodige zelfverzekerdheid en elegantie.
Cijfer: 8
Prijs: 28 euro voor 50 ml.

Bruno Banani - Woman Eau de Toilette
Zeg je speels, sexy en een tikje ondeugend, dan zeg je Bruno Banani. Het merk heeft een nieuw geurtje speciaal voor vrouwen. Het flesje is lekker vrouwelijk en roze. Bruno Banani's slogan is Not For Everybody en daar ben ik het helemaal mee eens. Ik ben er niet weg van, sterker nog: de geur maakt me zelfs een beetje misselijk. Denk aan een mix van een suikerspin en een slush puppy: veel te zoet naar mijn smaak. Tja, je moet er van houden.
Cijfer: 5,5
Prijs: 33,95 euro voor 50 ml.

Hugo Boss - Deep Red
Whoa! Dit geurtje is gemaakt om te verleiden! Dit geurtje is zwoel, sexy en vrolijk. Dit luchtje bevat de juiste lokstoffen voor een avondje stappen. De topnoten zijn heel fruitig: bloedsinaasappel, zwarte bes en peer. Ideaal voor een eigenzinnige, intelligente vrouw die geniet van het leven en zelf bepaalt wat ze lekker vindt. Laat de mannen maar komen!
Cijfer: 9
Prijs: 34,95 euro voor 50 ml.

Gwen Stefani - Harajuku Lovers
De zangeres staat bekend om haar extravagante en uitgesproken stijl. Logisch daarom dat haar parfum minstens net zo opvallend is. Gwen liet zich inspireren door de Japanse modemeisjes voor Harajuku lovers. De dop van het flesje is een harajuku doll, wat grappig staat op je toilettafel. De geur daarentegen is heel kruidig met een vleugje zoet.
Cijfer: 7
Prijs: 32,50 euro voor 30 ml.


Replay - For Her!
Dit geurtje is speels, vrolijk en vrouwelijk! Het doet me denken aan warme zomeravonden. Dit is zeker één van mijn favoriete geurtjes. Replay For Her! is gemaakt voor de jonge vrouw die van het leven geniet. De geur van gala-appels en citrusaccenten maken je fris en fruitig. Zoet, weeldering en vooral onweerstaanbaar! Cijfer: 8
Prijs: 20,95 euro voor 40 ml.

Hugo Boss - Femme
Deze geur is zoet en romantisch! Dit geurtje staat voor vrouwelijkheid en onafhankelijkheid. Met topnoten van mandarijn en zwarte bes, waaraan roos en oosterse lelie is toegevoegd. Een ideaal geurtje voor als je een date hebt of juist op stap gaat met je lief. Een goede tip om te onthouden als cadeautje voor Valentijnsdag komend jaar!
Cijfer: 8,5
Prijs: 54,95 euro voor 50 ml.