Mijn favo beautyspul: Marcella

Make-up door Marcella

Biosilk silk therapy
Bijna iedere dag je haar föhnen en/of steilen begint al snel zijn tol te eisen. Het haar wordt droog, begint te splijten en breekt af. Goede verzorgingsproducten voor je haar zijn daarom erg belangrijk. De silk therapy is een soort olie voor je haar dat een beschermlaagje vormt. Je moet niet schrikken als er 'rook' van je haar af komt tijdens het steilen. Dit geeft juist aan dat de hitte van de steiltang nu op het laagje silk brandt in plaats van in je liefdevolle haar. Je hebt er maar een paar drupjes van nodig, waardoor het lang mee gaat. Naast de heerlijke geur heb je na het stijlen zijdezacht glanzend haar dat niet pluist of vet is!

Epileerpincet Epilmatic
Mijn eigenschappen 'precies' en 'nauwkeurig' kunnen soms tot een hel leiden bij het epileren van mijn wenkbrauwen. Ik heb vrij lichte en dunne haartjes die je moeilijk te pakken krijgt. En als je dan eindelijk dat ene storende haartje te pakken hebt met je pincet, glijdt hij er zo weer uit. Na drie verschillende epileertangetjes geprobeerd te hebben, heb ik eindelijk 'the one' gevonden: ware liefde bij het eerste gebruik! Het tangetje heeft een optimale grip op het allerfijnste haartje. Het is een automatisch tangetje waarmee in één beweging het haartje wordt gepakt en verwijderd.

Nivea Soft Hydraterende crème
Ik heb een heel gevoelige huid. Van de meeste crèmes gaat mijn huid trekken, krijg ik uitslag en ontstaan er pijnlijke rode plekjes. En dat vooral rondom mijn ogen. Na vele dure en minder dure gezichtscrèmes geprobeerd te hebben, was de hydraterende crème van Nivea Soft de enige crème die mijn huid toeliet en nu kan ik niet meer zonder. Wat een heerlijke crème is dit met een boost van hydratatie die de huid laat stralen. Dit is te danken aan de geweldige jojoba-olie die deze crème bevat. De olie, die niet vet is en meteen intrekt, is geschikt voor een droge en zeer gevoelige huid. Een goed alternatief is de gekleurde hydraterende dagcrème van Nivea, een ander favoriet beautyproduct van mij. Naast dat de crème de huid hydrateert, egaliseert het ook de huid met een subtiel bruin kleurtje.

Max Factor Pan Stick
Toen ik de leeftijd bereikte dat je gaat neuzen in je moeders make-uptasje, vond ik een camouflagestick die ik tot op de dag van vandaag nog steeds liefheb en zonder niet snel meer de deur uit ga. Het is een rijke creamy foundation stick die perfect is voor het wegwerken van donkere kringen onder je ogen en verbergen van kleine imperfecties. Je brengt het gemakkelijk met je vinger aan. Perfect om naast je foundation kleine oneffenheden mee weg te werken. Zelf gebruik ik geen foundation, maar enkel deze Pan Stick. Doordat het een beetje wegsmelt in de huid, loopt het mooi in je huidskleur over.

Oogmake-up reinigingspads van Hema
Het eraf halen van make-up is en blijft een vervelend klusje voor het slapen gaan, waar je vaak totaal geen zin in hebt. Gelukkig zie ik al jaren het belang in van het afhalen van make-up en sla het dan ook geen dag over. Maar met de oogmake-up reinigingspads van Hema is het dan ook zo gedaan! Velen zullen ze al wel kennen: de vette oliewatjes. Je vindt ze verschrikkelijk óf geweldig. Ik hoor bij het laatste. In één veeg gaat zelfs de beste waterproofmascara er af. Daarna goed met een nat washandje over je gezicht en je bent weer helemaal schoon!

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Sanne! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.