8x spullen die iedereen wel eens kwijt raakt

Lifestyle door Anjali

De een verliest vaker iets dan de ander, maar er zijn bepaalde spullen die echt iedereen weleens kwijtraakt. Het zou ons niet verbazen dat je je tijdens het lezen van dit artikel bedenkt dat je inderdaad iets van dit lijstje momenteel kwijt bent. Daarom hebben we 8 spullen op een rijtje gezet waarvan jij kan bedenken waar ze liggen.

Portemonnee

Je zou denken dat je portemonnee belangrijk is om bij je te hebben in elke situatie, maar toch kun je 'm nergens vinden. Misschien in de auto? Of in een geheim vakje in je tas?

Sleutels

Het rinkelende geluid van je sleutelbos zorgt ervoor dat je je sleutels makkelijker terug kunt vinden, althans, dat zou je denken. Je hebt natuurlijk altijd een vaste plek voor je sleutels, maar daar liggen ze nooit. Hierdoor ren je elke ochtend het hele huis rond om maar niet te laat te komen op je werk. Kijk eens aan de buitenkant van de deur?

Elastiekjes en schuifspeldjes

Dat pakje van 100 stuks dat je laatst hebt gekocht is natuurlijk binnen een maand weer op, omdat je vaak speldjes en elastiekjes uitleent aan anderen. Gelukkig heb je altijd nog dat ene elastiekje dat je ooit van een vriendin hebt gekregen, die ene die al bijna aan zijn eind toe is. Deze zal je nooit in de steek laten.

Muziekoortjes

Of je bent ze kwijt, of ze zitten gigantisch in de knoop. Hoe dan ook, je zal het nooit van ze winnen.

Sokken

Hoe je altijd één sok kwijtraakt in de was is een van de grootste mysteries ooit, en toch gebeurt het. Het gevolg? Een sokkenla vol met eenzame sokken. Gelukkig kun je ze altijd nog mixen en matchen.

(Zonne)bril

Of het nu gaat om een gewone zonnebril of een bril op sterkte, je kunt ze lastig terugvinden. Misschien is dat omdat je je bril steeds op- en afzet, waardoor 'ie nooit op dezelfde plek eindigt. Staat 'ie misschien nog op je hoofd?

Telefoon

Misschien wel één van de belangrijkste dingen in je leven, en tóch weet je niet meer waar die ligt. Als je 'm eenmaal terugvindt ligt 'ie op de raarste plekken. Of je bent eventjes niet zo scherp en je houdt 'm gewoon vast tijdens het zoeken. Nog erger: je zoekt naar je telefoon met de zaklamp op je telefoon.

Afstandsbediening

Je komt thuis na een lange dag werken en het enige wat je wil doen is je favoriete serie aanzetten, maar waar is die afstandsbediening nou? Dit voorwerp is altijd kwijt als je 'm het meest nodig hebt. Wat het meest logische is om te doen, is anderen de schuld ervan geven. "Sta eens op, je zit op de afstandsbediening. - Echt niet! - Sta op!"