Zomerse lippentrend

Make-up door Jo-Anne

In elk make-up tasje kun je wel een lippenstift, lipgloss en/of lippenbalsem vinden. Naast dat deze smeerseltjes goed zijn voor het verzorgen van je lippen, geven ze je ook een trendy en sexy look. De zomer van 2009 staat volledig in het teken van lichte kleuren op je lippen. Enkele voorbeelden:

Witroze lippenstift met een naturel lippotlood
Als je mee wilt doen aan deze trend, gebruik dan eerst een naturel lippotlood waarmee je de contouren van je lippen volgt. Kleur daarna je lippen in met een zeer lichte witroze, matte lippenstift.

Zachtoranje
Deze zomer zijn oranjetinten helemaal in! Stift daarom een zachtoranje lippenstift op jouw lippen om er helemaal bij te horen. Om je lippen er extra sexy uit te laten zien, kun je er een laagje kleurloze lipgloss overheen smeren.

Huidskleur
Hiervoor maak je eerst je gezicht licht op met een poeder. Zorg er wel voor dat de poeder goed bij je huidskleur past. Strijk vervolgens met een kwastje zachtjes over je lippen...

Zachtroze lipgloss
Deze variatie laat je eruit zien als een engeltje. Smeer een zachtroze lipgloss op je lippen. Als je je ogen opmaakt met een witte oogschaduw, geeft dit helemaal een onweerstaanbaar effect!

Parelmoer
Als je graag vollere lippen wilt hebben, dan kun je het beste kiezen voor een parelmoerlippenstift. Als het licht op je lippen valt, zullen ze er schitterend uitzien.

Wat smeer jij deze zomer op je lippen?