Mijn favo beautyspul: Rianne

Make-up door Rianne_S

Tweezerman
Ik ben gezegend (vind ik inmiddels) met een paar volle wenkbrauwen. Op mijn veertiende vond ik het echter verschrikkelijk, dus plukte ik erop los. Nu laat ik ze wat voller, maar ik werk ze áltijd bij met een pincet. Na een epileercarrière van bijna 10 jaar kan ik zeggen dat de Tweezerman het beste pincet ter wereld is. Dankzij de scherpe punt krijg je elk haartje -hoe kort of ingegroeid ook- eruit. Love it!

Dalistyle van Salvador Dali
In de zomer ben ik gek op frisse luchtjes zoals D&G Light Blue. Maar ik vind het leuker om een parfum te dragen dat niet iedereen heeft. Toen ik Dalistyle voor het eerst opspoot was ik op slag verliefd. Wat een heerlijk frisse sexy geur. Ik krijg altijd complimentjes als ik dit luchtje op heb en het geeft me een heerlijk zomers gevoel. Klein minpuntje: het is alleen nog maar via internet te koop.

Gel de Lait Magique Démaquillant van Dior
Make-up of niet, elke avond voor het slapen gaan maak ik mijn gezicht schoon met een watje. De laatste maanden doe ik reinigingsmelk van Dior op dat watje. Mijn huid is een beetje droog en gevoelig en dit product is daar heerlijk zacht voor. De fles heeft een handig pompje en het ruikt lekker fris. De melk is ook geschikt voor ogen en lippen, dus een aparte remover daarvoor is niet nodig. Ideaal!

Olaz Total Effects Touch of Sunshine
Ik ben nog lang geen 30, maar toch is deze 'antiverouderings crème voor een zomers tintje' mijn favoriete crème, zowel de dag- als nachtvariant. Als je ze tegelijkertijd gebruikt word je echt (egaal en natuurlijk) bruin en als je alleen met de dag of nachtvariant smeert krijg je een lekker gezond kleurtje. De crème hydrateert heel goed, is lekker licht en er zit een fijn geurtje aan.

Rituals Foot Therapy
Wie wil er nou geen poezelige voetjes zonder harde eeltplekken? Schuren met de puimsteen is alleen niet mijn favoriete hobby... Maar scrubben (of gescrubd worden) met Foot Therapy van Rituals wel! De korrels in deze scrub zijn lekker grof, speciaal voor de ruwe voethuid. Heerlijk om na een zware dag shoppen je voeten te masseren met dit spul. Het geeft echt een oppepper én zijdezachte voetjes.

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Marcella! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.