Spotted: The Make Up Spot

Make-up door Redactie Ze.nl
Met Kerst in het vooruitzicht willen we natuurlijk onszelf met wat extra glittertjes en glimmertjes behangen. Helaas zijn een aantal hele fijne make-up merken alleen niet in de Nederlandse winkels verkrijgbaar, maar wel bij The Make Up Spot!
 
The Make Up Spot
The Make Up Spot is dé online place to be voor mooie, kwalitatief goede en vooral betaalbare cosmeticamerken als Wet 'n Wild, Barry M, Orly en Kleancolor. Deze merken zijn niet in de Nederlandse winkels te verkrijgen, maar met één simpele druk op de knop zijn ze nu voor iedereen beschikbaar en exclusively spotted for YOU! Je kun terecht in deze webshop voor allerlei make-up: van nagellak tot oogschaduw tot lip color.

Wij van de redactie zijn vooral heel erg nagellakfan. Met name de glitterlakjes zijn in de loop naar Kerst favoriet bij ons! Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande favorieten van de redactie?
 
 
Wet ?n Wild 
The Make Up Spot is de enige Nederlandse webshop met bijna het volledige assortiment van dit erg gewilde en populaire Amerikaanse budgetmerk! Ooit was dit merk wel in Nederland verkrijgbaar maar helaas verdween het plots uit de schappen. Maar nu is het dus gewoon weer verkrijgbaar bij The Make Up Spot, hoe fijn! 

Dit lakje is superleuk voor aankomende feestdagen. Je kunt ?m direct op je ?kale? nagels aanbrengen of over een fijn egaal nagellakkleurtje smeren dat je eerst opbrengt.
 
 
Kleancolor
Ook Kleancolor is een ontzettend fijn budgetmerk. Toen we dit roze glitterlakje zagen, waren we dan ook meteen verliefd, want kom op: én lichtroze én glitter. Daar maakt ons Barbie-hartje een sprongetje van...
 

Orly
Dit lakje genaamd Gorgeous doet haar naam eer aan: wat een heerlijk glimmertje! De parelmoer in het lakje maakt dat afhankelijk van hoe het licht erop valt, de kleur op elk moment anders kan zijn. Leuk om te combineren met andere paars/roze accessoires.
 
 
Barry M
Ook dit lakje van Barry M behoort tot onze favorieten. De glittertjes bestaan als je goed kijkt uit verschillende vormen en kleuren. Leuk bovenop een roze basisnagellak of op je blanco nagel.
 

Voordelen
Wist je dat alle producten bij The Make Up Spot binnen een werkdag bezorgd worden? Ook kun je veilig betalen met iDEAL.

Korting voor Ze-leZeressen
Word jij hebberig van al die mooie make-upjes op The Make Up Spot? Dan hebben we goed nieuws! Met de kortingscode ZEFREE10 betaal je geen verzendkosten bij een minimumbedrag van ? 10,00! Deze actie geldt tot en met 31 december.