Estée Lauder Double Wear Make-up

Make-up door Madelon
Estée Lauder lanceert deze maand nieuwe tinten van de al bekende, nummer 1 foundation: de Double Wear. Ter ere hiervan heeft het beautymerk een leuke Facebook-app ontwikkeld, waarmee je een gaaf fotomozaïek kan maken!

De nieuwe tinten die Estée Lauder heeft gelanceerd, zorgen ervoor dat de Double Wear-collectie nu compleet is met foundations en poeders voor iedere huidskleur. Estée Lauder belooft dat de foundation tot 15 uur lang mooi blijft, een lichte textuur heeft en niet vlekt. De make-up is nu verkrijgbaar in twaalf verschillende tinten, zodat er altijd wel één tint is die bij jouw huid past.



 

Ter ere van de nieuwste tinten van de Double Wear-foundation lanceerde Estée Lauder ook een speciale Double Wear Facebookapplicatie. Met deze app maak je binnen een paar minuten een superleuk fotomozaïek! Je upload daarvoor een foto en kiest daarnaast uit je Facebookalbums een aantal foto?s die fungeren als kleine fotootjes in het mozaïek. De tool wijst zich vanzelf: het blendniveau en de kleur van de foto?s kan heel simpel aangepast worden en het resultaat is een superoriginele foto, die je kan instellen als omslagfoto op je profiel en zo kan delen met je vriendinnen.



En zo ziet onze eigen Facebook er tegenwoordig uit! Een fotomozaïek van een foto van Karin, Madelon en Laura, met allemaal kleine, persoonlijke fotootjes er in. Hoe leuk?! Naast het mozaïek zijn er op de Facebook-app ook een leuke video te vinden én een link naar een speciale pagina van Estée Lauder, waarop jij kan checken welke tint foundation je van de Double Wear-foundation nodig hebt.

De Estée Lauder Double Wear-foundation is vanaf nu verkrijgbaar in twaalf verschillende tinten (waarvan drie exclusief bij De Bijenkorf) en het Double Wear-poeder is er in zes verschillende tinten. Adviesprijzen: Double Wear-foundation ? 37,- en Double Wear-poeder ? 40,-.