beMineral®: 100% minerale make-up

Make-up door Redactie Ze.nl
Is jouw huid ook wel eens geïrriteerd nadat je make-up hebt aangebracht? De oplossing ligt in natuurlijke make-up. Het nieuwe beautymerk beMineral® heeft nu een 100% minerale make-up lijn, die 100% natuurlijk en zuiver is!

Greet Hoedeman, eigenaar en oprichter van Beauty Injection introduceerde 1 september 2012, tijdens ?De dag van de Minerale Make up?, haar merk beMineral®: een 100% minerale make-up lijn.

Natuurlijke make-up lijn
Het resultaat is een zuivere, 100% natuurlijke make-up lijn, zo puur dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie over veiligheid of het risico van irritaties voor de huid kan ontstaan. En daar houden wij van! Van make-up willen we tenslotte mooier worden, en geen geïrriteerde huid of uitslag krijgen.


Ingrediënten

De formules bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere minerale ingrediënten, namelijk: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. De lijn bestaat momenteel uit een serie beMineral natuurlijke foundations, oogschaduwpoeders glans, glimmer en mat, lipglosses (?lipplumpers?), bronzing poeders en blushers. Dit is echter pas het begin, want de collectie zal gaandeweg verder worden uitgebreid. De producten hebben allemaal verschillende kleuren, trendy maar ook tijdloos, die bovendien onderling gemengd kunnen worden voor een geheel persoonlijke look!

Voor degenen die graag kennis willen maken met minerale make-up heeft beMineral® een Starter Kit ontwikkeld, bestaande uit een handige stap-voor-stap uitleg, een poederkwast, een minerale foundation en een beauty glow veil (een poeder). Deze Starter Kit is verkrijgbaar voor ? 50,80.


De producten van beMineral® worden verkocht bij gespecialiseerde beMineral-salons door heel Nederland. Kijk op bemineral.nl voor meer informatie en verkoopadressen bij jou in de buurt.

Zou jij minerale make-up weleens willen proberen?