Zelfklevende nagellak

Make-up door Jo-Anne

Nagellak op je nagels plakken? Wij konden het eerst ook niet geloven, maar het kan dus echt! Het beautymerk Impulls vond het tijd worden om iets te bedenken voor alle vrouwen die hun nagels niet netjes kunnen lakken en niet lang genoeg wachten totdat de nagellak is opgedroogd, met als eindresultaat: dat ze er nog erger uit zien dan voordat je Picasso aan het spelen was op je nagels. Deze zelfklevende nagellak is daarom een echte must-have voor in je make-up tas.

Vertel eens wat meer...
De nagellak bevat een base coat, nagellak en top caot. Doordat het echte nagellak is, krijg je een natuurlijk effect. Maar liefst tien dagen lang kun je genieten van beeldige nageltjes, zonder dat je nagellak afbrokkelt. Vind je het tijd worden voor een ander kleurtje? Dan kun je het eenvoudig verwijderen met nagellakremover. Super fijn aan deze nagellak is dat je niet hoeft te wachten tot 'ie droog is!

Hoe het werkt?
Het is heel eenvoudig; in een paar stappen kunnen je nagels er fabulous uitzien! Verwijder de transparante beschermlaag, breng de strip aan door ze op je nagel te plaatsen, strijk deze glad en vijl de rest verder af. Je nagels 'lakken' is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Een setje Impulls zelfklevende nagelstrips bevat twee setjes van acht strips en deze kun je gebruiken voor meerdere manicurebeurten. Door de verschillende maten passen ze perfect op elke nagel. Impulss heeft tien hippe kleurtjes waar jij uit kunt kiezen. Denk aan Berry Rich, Diva, Flaunt, Mochachino, Oscar Night, Passion, Rose Tea, Sinderella, Soho Chic en Tinkerbell.

Waar kan ik het kopen?
Voor ongeveer 9 euro kun je bij ICI PARIS XL, Douglas of DA een setje zelfklevende nagellak kopen. Kijk voor meer informatie op de website van Impulls.