Mijn favo beautyspul: Jet

Make-up door Jet

Rituals Hammam Delight
Toen ik een keer bij mijn oudertjes aan het douchen was, rook ik deze douchegel van Rituals voor het eerst en ik was op slag verliefd! Wat een goddelijke geur... Als ik mezelf wil trakteren, koop ik deze -naar eucalyptus en rozemarijn geurende- zaligheid. Zodra Hammam Delight in contact komt met water verandert de douchegel in een zachte, romige schuim, waar je huid zijdezacht van wordt.

Délice de Poudre van Bourjois
Een beetje poeier op je gezicht kan wonderen doen: je ziet er gelijk frisser en gezonder uit. Ik zag deze bronzer een keer bij een vriendinnetje liggen en ben de volgende dag gelijk naar de winkel gerend om 'm voor mezelf te kopen. Dit poedertje helpt je aan een stralende kleur, zonder er fake uit te zien! Erg leuk detail is dat Délice de Poudre eruit ziet als chocolade en er ook nog eens naar ruikt... Hmm!

ClearSkin Scrubgel van Dr. Van der Hoog
Ik hou van een glad, zijdezacht huidje en daarom scrub ik mijn gezicht sowieso 1 keer per week. Ik ben lang op zoek geweest naar de perfecte scrubgel (ik hou niet van te zachte korrels) die ook nog eens betaalbaar is en zie hier het resultaat... Deze scrubgel haalt echt alle dode huidcellen weg en ruikt ook nog eens lekker. Na het gebruiken van ClearSkin Scrubgel voel je je über fris!

Brilliant Brunette van John Frieda
Ik vind het heerlijk om ik-kom-net-van-de-kapper-haar te hebben en met de producten van Billiant Brunette kom ik daar aardig mee in de buurt. Ze zijn niet alleen fijn in gebruik en lekker ruikend, je merkt ook echt verschil! Je haar ziet er glanzend, gezond, vol en 'aaibaar' uit. Vooral Satin Shine vind ik een fijn product. Ook voor de blond- en roodharigen onder ons hebben ze een variant!

Gucci Rush 2
Ooit van een vriendje gekregen en altijd mijn lievelingsluchtje gebleven. Als ik dit frisse, bloemige geurtje ruik, word ik spontaan blij en als het 'm draag, voel ik me (geef ik eerlijk toe) een stukje aantrekkelijker! Dit is echt MIJN luchtje: zelfs vriendinnen kopen 'm niet, omdat ze het teveel aan mij doet denken...

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Rianne_S! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.