Mijn favo beautyspul: Martine

Make-up door Martine

Echinacea hand & body crème
Al weet ik na jaren smeren nog steeds niet hoe ik de naam uitspreek: dit spul is mij heilig. Alle Nivea's, Dove's en andere bodylotions kunnen wat mij betreft bij iedereen direct de prullenbak in; dit is het ideale smeersel voor je hele lijf. Het bevat aloë vera, ruikt heerlijk en je droge huid wordt direct zachter en soepeler. Zonder dat het vet is, voel je zelfs na een paar uur nog dat zachte laagje van de crème... Dus met zijn allen naar De Tuinen voor een pot!

L'Oréal Double Extension Mascara
Een wimperkruller is onmisbaar voor mooie wimpers, maar voor nog langere wimpers zweer ik bij mascara's waarbij je eerst een wit onderlaagje aanbrengt voor je overgaat op het 'echte' werk. De Double Extension Mascara van L'Oréal is heel fijn. En wat handig is: je hebt geen speciale make-up remover nodig om het te verwijderen. De mascara vormt een soort 'buisje' om je wimpers heen, dat je er in één keer afschuift als je er een in water gedrenkt wattenschijfje op hebt gelegd. Geen panda-oogjes meer!

Clinique Super Balanced Make-up
Door een lichte allergie voor parfum, heb ik bij stress of een griepje gauw last van eczeem rond mijn ogen. Aangezien ik er met mijn rode oogjes niet echt fris en fruitig uitzie, probeer ik dus zo min mogelijk geparfumeerde make-up rond de kijkers te gebruiken. De foundation van Clinique geeft je geen plamuurlaag, maar egaliseert op subtiele wijze je huid en kan zelfs onder de gevoelige huid rond de ogen gesmeerd worden. Gelijk fijn tegen donkere kringen!

Bourjois Oogschaduw
Sinds ik ooit in de Fancy (ja echt...) een artikeltje las over de leuke 'bolletjes' oogschaduw van Bourjois heb ik eigenlijk nooit meer iets anders gebruikt. Ik heb alle kleurtjes gehad: groen, paars, zwart... Maar het fijnst voel ik me nog steeds bij nummer 90: Blanc Diaphane. Lichte oogschaduw op je bovenooglid en net onder je wenkbrauw op je arcadeboog geeft je een frisse uitstraling. Tip voor een nog wakkerder look: teken met een wit oogpotlood een wit lijntje in je waterlijn.

Rituals Magic Blush
Tja, en soms heb je niet echt een reden waarom je een bepaald product gebruikt. Een half jaar geleden was ik op zoek naar een blush die bij mijn huid paste. Ik heb op verschillende adresjes advies gevraagd en kwam bij Rituals uit. De blush bevalt me nog steeds prima en dus blijf ik voorlopig nog even trouw aan dit fijne goedje.

Ik geef dit stokje bij deze door aan mijn collega Jet! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.