Mijn favo beautyspul: Jo-Anne

Make-up door Jo-Anne

L'Oréal Curl Power
Ik heb ontzettend veel eigenwijze krullen en heb ook van alles geprobeerd om mijn krullen te temmen. Na een lange zoektocht vanaf mijn zesde -ik ben nu 23 jaar- heb ik eindelijk iets gevonden wat ook echt werkt voor eigenwijze krullen. Ik ga letterlijk de deur niet uit, voordat dat spul in mijn haar zit. L'Oréal Curl Power is best prijzig voor zo'n klein flesje, maar het zal je zeker niet teleurstellen. Als ik op vakantie ga neem ik een heel voorraadje mee, want ik kan écht niet zonder.

Azulen Milcheiweiss Facial Cream
Jarenlang heb ik mijn gezicht ingesmeerd met Nivea crème, het bekende blauwe blikje. Maar dit bleek volgens mijn schoonheidsspecialiste niet goed te zijn. Ik had altijd last van een extreem droge huid en de boosdoener bleek Nivea crème te zijn! Ze raadde mij aan om Azulen Milcheiweiss Facial Cream te gebruiken en sindsdien kun je deze fantastische crème op mijn make-up tafeltje vinden. Mijn huid is nog nooit zo zacht, fris en soepel geweest.

Maria Galland Intensive Mascara
Met een mooi oogopslag krijg je gelijk een heel andere look. Ik vind dan ook dat mooie wimpers voor de final touch zorgen! Elke dag ben ik voorzichtig -heb een keer per ongeluk een pluk wimpers meegetrokken- bezig met mijn wimperkruller. Daarna gebruik ik mascara van het merk Maria Galland en ooh wat is die goed zeg! Het zorgt ervoor dat mijn wimpers niet aan elkaar plakken, opeens voller lijken en er langer uitzien.

Les Parfums de Rosine - Roseberry
Ik ben dol op heerlijke geurtjes en gebruik per jaar liters parfum. Op dit moment heb ik een favoriet waar ik de meeste neuzen ontzettend jaloers mee kan maken. Steeds als ik dit geurtje op heb, krijg ik tientallen complimentjes. Roseberry van Les Parfums de Rosine is gebaseerd op rozen en ruikt goddelijk.

Purol Vaseline
Smeren, smeren en nog eens smeren! Waar ik ook ben, ik heb altijd mijn blikje Purol Vaseline in mijn tas zitten. Elke dag gebruik ik een lipgloss, maar smeer altijd eerst een laagje vaseline op mijn lippen om ze toch te verzorgen. Soms heb ik geen zin om een  kleurtje op mijn lippen te glossen en dan is Vaseline echt de juiste oplossing. Op deze manier heb ik toch een glans op mijn kissable lips.

Ik geef dit stokje bij deze door aan mijn collega Martine! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.