Mijn favo beautyspul: Marieke

Make-up door Marieke_B

Nivea crème
Mijn huid is een drama. Droge gedeeltes, vettige plekjes, rode vlekjes... argh! Daarom heb ik al heel wat crèmes geprobeerd, ik liet me ooit zelfs verleiden tot het kopen van een tube van 80 euro die door een schoonheidsspecialiste werd aangeraden. Niets van dit alles hielp. Ik heb de strijd inmiddels opgegeven en smeer mijn gezicht dagelijks in met de 'good old' blauwe pot dikke, vettige crème van Nivea die ervoor zorgt dat ik me de hele dag geen zorgen hoef te maken om mijn gezicht. Bovendien is ie perfect voor onder mijn make-up.

Rituals haarmasker
Dankzij onze schrijfster Yvonne heb ik het haarmasker van Rituals ontdekt. Mijn haar is inmiddels erg lang (na jaren geduldig sparen!) en dus moet het goed verzorgd worden. Af en toe de puntjes eraf bij de kapper en verder insmeren met fijne shampoos en crèmes. Het haarmasker 'It's a wrap' van Rituals ruikt heerlijk en maakt je haar echt super zacht!

Maybelline Volum' Express turbo boost mascara (waterproof)
Ik ben een pietlut als het gaat om mijn wimpers. Ik wil zowel volle als lange wimpers die ook nog eens NIET aan elkaar mogen plakken, dus ook het hele arsenaal aan mascara's heb ik al uitgeprobeerd. Steeds kom ik terug op deze variant van Maybelline. Hij smeert makkelijk, is lekker dik, heeft een borsteltje met veel haren waardoor mijn wimpers er vol uit komen te zien en je hoeft er maar één of twee lagen van te gebruiken voor een mooi resultaat. Ik gebruik overigens wel altijd de waterproof-versie, want ik hou niet van panda-effecten in de regen of tijdens het sporten... :)

The Body Shop Loose Face Powder
Na met een camouflagestick in de weer te zijn geweest en een dun laagje foundation te hebben gesmeerd, dek ik het af met een losse poeder zodat alles de hele dag een beetje netjes blijft zitten. Omdat ik er niet uit wil zien alsof ik een dikke laag make-up draag, gebruik ik de poeder van The Body Shop. Hij is heel licht en zacht, maar geeft net dat egale laagje en gezonde kleurtje wat je basis make-up afmaakt. Super fijn product!

Vaseline Lip Therapy
De hele dag door smeer ik lippenspul. Dat varieert van sticks en potjes tot tubes en kwastjes, en dit van allerlei verschillende merken. In elke tas en jas heb ik minstens twee lippenbalsems en toch koop ik steeds weer nieuwe. Mijn all time favorite op lipgebied is echter het gewone blauw/witte potje van Vaseline. Hij ruikt neutraal, smeert heel makkelijk, is lekker zacht (maar niet té) en maakt je lippen heel soepel. Het enige nadeel is dat ie niet zo lang blijft zitten, waardoor je blijft smeren. Maar ach, dat vind ik juist fijn, dus dit spulletje is een blijvertje!

Ik geef dit stokje bij deze door aan mijn collega Jo-Anne! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.