Goed gelakt de zomer in

Make-up door Marlies

Vergeet je nagels niet deze zomer
Wanneer je toch bezig bent met het scheren van je benen, het verwijderen van dat vieze eelt en het scrubben van je hele lichaam om zo mooi mogelijk bruin te worden, moet je vooral niet vergeten dat je nagels ook wel een poetsbeurtje kunnen gebruiken. Want wat is er fleuriger dan mooie nagels bij je gebloemde bikini? Niet alleen staat het heel verzorgd, je kunt je handen ook laten zien. Of je nagels nu lang of kort, geel of afgebeten zijn, onder het vrolijke kleurtje ziet niemand het.

Heftig in roze, rood en blauw
De beautymerken hebben hun best gedaan om voor ons de mooiste zomerkleuren te gieten in fijne nagellakjes en natuurlijk heeft Ze.nl weer wat te gekke kleurtjes voor je op een rijtje gezet. De trend is toch wel fel. Heel fel. Roze en rood ontbreken uiteraard niet. Wanneer ik de roze tint van Koh! op mijn nagels smeer, word ik helemaal blij. Wat een superfelle kleur is dit. Ik zie me al liggen, op het strand van Rhodos, met deze nagels. Ik steel vast de show!

Maar ook de wat heftigere kleuren als groen, paars en blauw (!) mogen dit jaar jouw nagels sieren. En vind je het voor je handen wat te heftig: op je teennagels kan het prima! Essie heeft mooie kleuren.

Summer of Love - Fashion Colours
Alessandro International komt met de Summer Of Love - Fashion Colours. Ideaal voor deze zomer! Of je nu kiest voor de tint Bubble Gum, Golden Goddess, Sunkissed, Sundown, Red Alert, Midnight Violet, Hotty Pink, Turquoise Ocean, Green Green Baby of Pale Blue Lagoon, één ding is zeker: met deze nieuwe trendkleuren nagellak worden gebruinde handen regelrechte (na)zomerse blikvangers!

Juichen voor Oranje
Maar wat dacht je van oranje? Met het oog op het WK is deze oer-Hollandse tint onmisbaar in jouw lak-collectie. Want wanneer je je handen omhoog gooit als we weer scoren, willen jouw nagels natuurlijk ook juichen en het staat mooi bij jouw oranje voetbalshirtje. Denk bijvoorbeeld aan La Fortuna van Herôme of de prachtig heloranje tint van Pupa.
 
Naakte nagels, blije baas?
Is je dit allemaal wat te heftig en wil je het liever iets kalmer aan doen op nagellakgebied, ga dan voor de rustigere kleuren. Essie heeft bijvoorbeeld een prachtige lichtlila tint die magnifiek staat bij je bruine huidje. Ben je wat bleek van jezelf? Dan moet je niet direct beginnen met lakken: zorg eerst dat je een goed kleurtje hebt! De lak komt beter uit zijn verf wanneer jij lekker bruin bent.
 
Wil je liever een lakje die je vingers en tenen complimenteert of je nu een bruin kleurtje hebt of niet, dan heeft Babor een prachtige 'shiny nude' kleur. Heel klassiek, maar tegelijkertijd ook heel zomers. Dus als jouw baas het niet op prijs stelt dat jij tijdens een hittegolf met groene nagels het kantoor opvrolijkt, dan kun je beter gaan voor dit keurige lakje. De heftigere kleuren bewaar je dan gewoon voor het weekend.
 
Met bruin kan je alles hebben
Ben je van nature gezegend met een bruin velletje: ga dan voor de echt superfelle kleuren. Jouw handen en tenen vragen gewoon om felle kleuren. Zéker in de zomer. Durf te pronken met jouw handen en voeten. Want om eerlijk te zijn: die zomerse kleuren staan werkelijk prachtig bij jouw bruine kleur.
 
Voor welke kleur je ook kiest, je gaat goed gelakt de zomer in!