Slanker door zongebruinde huid

Lichaam door Jo-Anne

Als je een zongebruinde huid hebt, lijkt je wel 3,5 kilo slanker, maar dat is nog niet alles... Het blijkt dat je er ook nog eens een beter seksleven door krijgt! Daar moeten wij meer over weten.

Handig onderzoekje
Uit onderzoek blijkt dat een vrouw 3,5 kilo slanker lijkt met een zongebruinde huid, dan wanneer ze eruit ziet als een melkfles. Meer dan de helft van de ondervraagde vrouwen geeft ook aan zich slanker te voelen met een mooie bruine teint. Anderen vinden dat hoe bruiner ze zijn, hoe slanker ze lijken. En meer dan de helft van alle vrouwen ontvangt vaker complimentjes over 'gewichtsverlies' als ze heeft liggen bakken in de zon.

Maar er zijn meer voordelen! Als je zongebruind bent, krijg je volgens onderzoek meer complimentjes over je uiterlijk, heb je het gevoel dat al je outfits beter staan en ben je zelfverzekerder. Ook wordt er meer uitdagende kleding gedragen, waar mannen alleen van kunnen dromen... Verder heeft het een positieve invloed op je seksleven.

Lekker liggen bakken
Het is nu niet de bedoeling dat je uren moet gaan liggen bakken en braden in de hete zon. Doe dit wel op een gezonde manier en maak gebruik van de nuttige zontips. Als je geen zin hebt om in je bikini te liggen wachten op die mooie bruine teint? Dan kun je altijd nog een zelfbruiner gebruiken. Kijk hiervoor naar de handige zelfbruiner tips om dit het beste te doen. "Vrouwen kunnen nu veilig slanker lijken door zelfbruiner te gebruiken," is onderzoekster Sandra McClumpha van mening.

Voel jij je slanker als je zongebruind bent?