Actie: Win Vevina Friction Protection Crème.

Lichaam door Redactie Ze.nl

Het is een neutrale crème die een zijdezacht laagje op de huid legt en zo voorkomt dat de huid geïrriteerd raakt door schuren, transpireren of wrijving. De crème werkt langdurig en is heel zuinig in gebruik. De beschermlaag wordt namelijk niet weggespoeld door water of zweet.

Een relaxte, warme en zonnige strandvakantie, met af en toe heerlijke verkoeling door de zee of sportieve activiteiten waarbij je serieus zweet, hebben geen invloed op de werking van Friction Protection crème.

De crème is met name de oplossing voor vrouwen met een gemiddeld hogere BMI, maar ook vrouwen die niet tot deze categorie behoren kunnen baat hebben bij het gebruik van Friction Protection crème. De crème is geschikt voor ieder huidtype en speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid.

Redactrice Margje nam een aantal weken geleden de proef op de som en probeerde Friction Protection crème uit. "...het doet echt precies wat ze belooft: het werkt! Ik kan gewoon de tekst van de reclame letterlijk overnemen, want ik ben het met alles eens. Ook na meerdere dagen gebruiken, op alle "probleemgebieden", ben ik nog steeds een fan van deze nieuwe crème."

En ze blijft ook nu nog steeds enthousiast over de crème. "Het spul werkt ook achteraf heerlijk verzorgend, ontdekte ik toen ik laatst snel snel de deur uit moest en ik kleding aan bleek te hebben die voor irritatie zorgde. 's Avonds had ik Vevina op de rode huid gesmeerd, de volgende dag was alles helemaal oké. En nee, ik heb echt geen aandelen in dit spul. Gewoon een enthousiaste gebruiker!"

WIN!
Vrouw.nl mag 10 tubes Friction Protection crème van Vevina ter waarde van ¤ 9,95 weggeven!

Mail naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Vevina" als onderwerp. Zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 31 augustus 2009 tot 09.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.vevina.net