Product: Menard Herb Mask

Lichaam door Redactie Ze.nl

Ik kreeg op de redactie een klein doosje in mijn handen gedrukt, een beetje huiverig pak ik het aan. Ik wil namelijk echt geen chemische troep op mijn hoofdhuid smeren. Maar toen ik de beschrijving las, werd ik al snel gerustgesteld en durfde ik de test aan.

Als ik het potje open, ruik ik een heerlijk zachte en frisse geur. Het doet me denken aan de serene geuren in een beautysalon. En dat is niet gek, want de Aziatische kruiden worden veelvuldig toegepast in de vorm van peelings om de gezichtshuid te verbeteren. Maar door het nieuw ontwikkelde - en zeer effectieve - kruidenmasker van Menard, creëer je thuis een eigen minisalon.

Het gezichtsmasker op crèmebasis verwijdert zorgvuldig de oude huidcellen. De groene kruiden korrels die extracten van steenbreek, jujube en frambozen bevatten, weken de overtollige, dode huidcellen los en brengen ze omhoog. Vervolgens kunnen de verse, jonge huidcellen gepolijst worden, waardoor de huid weer zacht aanvoelt en een sprankelende teint verschijnt. De zalmkleurige kruidenkorrels bevatten extracten van wilde tijm, kamille, St. Job's tranen en de vruchten van de veelkleurige roos. Deze kruiden bevochtigen en verzachten de huid voor een heerlijk glad gevoel. De speciale combinatie van essentiële oliën zorgt bovendien voor een geestelijke ontspanning.

Mijn huid is na de eerste keer al voelbaar zachter. Toch wil ik me niet laten bedriegen en vraag ik mijn moeder ook eens te voelen. Zij bevestigt het: ik heb een babyhuidje waar je niet vanaf kunt blijven. Maar laat dat nu nét het probleem zijn om een vette huid te krijgen. Braaf concentreer ik me op iets anders en ik kan niet wachten om het masker over een paar dagen weer te gebruiken.

Na ruim een week gesmeerd, gescrubt en genoten te hebben van de Menard Herb Mask, ben ik nog steeds enthousiast. Mijn huid is voelbaar zachter en ziet er gezond uit. De droge huid op mijn voorhoofd is in luttele seconden verdwenen en de pukkeltjes die nog weleens verschenen op mijn kin, lijken verdwenen te zijn. Het enige nadeel van het masker is de prijs: voor een potje van 50 ml. betaal je 63 euro.