Eerste hulp bij pijpen

Intiem door Redactie Ze.nl

Behalve dat dit mondvibratorjte ervoor zorgt dat je er ronduit belachelijk uitziet, zorgt het verhaal achter het ontstaan van deze 'love-gadget' ervoor dat zijn haren in plaats van zijn geslacht rechtovereind gaan staan.

Wat??!
De Blowguard zou de blowjob gemakkelijker maken: niet langer vermoeide kaakspieren, geen dolgedraaide tong, want deze gemotoriseerde mondvibrator doet het werk. De Blowguard is een bitje en vibrator in één. Je zet hem over je tanden heen en de trillende bullet doet zijn werk.

Wie??!
Extra opwindend is het verhaal achter de Blowguard. Toen een vrouw-met-kunstgebit bij haar tandarts in de praktijk kwam, klaagde ze over het feit dat haar kunstgebit er tijdens de fellatio steeds uitfloepte. Behulpzaam en welwillend als deze was, liet hij zijn raderen draaien en ontwikkelde dit hulpstuk. Tandarts blij, zij blij. Of de partner in kwestie er ook zo blij mee was, is de vraag. Geil is immers anders.

Hoeveel??!
Zie jij toch de voordelen van het huidkleurige bitje in, dan moet je maar even een kijkje nemen op www.blowguard.com. Hier kun je de vibo-prothese bestellen voor 24,95 dollar.