Yoga voor je gezicht

Lichaam door Jo-Anne

Attentie attentie! De Amerikaanse Annelise Hagen heeft een nieuwe trend uitgevonden en zal zeker binnen no time ons land veroveren! De celebrities staan er letterlijk voor in de rij om een lesje Face Yoga te kunnen volgen. Dit word als het nieuwe geheim tegen huidveroudering gezien. Het trekken van gekke bekken tijdens Face Yoga helpt je o.a. tegen rimpels en geeft je een veel jonger en sexy uiterlijk!

Sorry hoor... Face Yoga?
Inderdaad, je leest het goed: Face Yoga! Een nieuwe manier om je gezicht er strak en rimpelvrij uit te laten zien, zonder dat een dokter McSteamy erin heeft zitten snijden, dus laat die botox lekker staan! Heel Amerika noemt deze nieuwe trend 'the fountain of youth'. Dat klinkt goed en is zeker de moeite waard om een keer te uit te proberen.

Wat kan mijn gezichtje verwachten...
Tijdens een lesje Face Yoga combineer je traditionele yoga-oefeningen met 'het trekken van gekke bekken'. De oefeningen voor je gezicht wisselen af van relaxen tot bepaalde spieren in het gezicht extra aandacht geven. Het blijkt dat als je op jonge leeftijd begint met Face Yoga, je in de toekomst geen last zult krijgen van de gezichtskwaaltjes waar een ieder zo bang voor is: rimpels en ouderdom!

Alle oefeningen zijn zeer uniek, maar soms ook wel erg lachwekkend. Zo kun je verwachten dat je tijdens het rollen van je tong vibrerende geluiden moet maken, heel overdreven moet gapen, zodat je je kaakspieren losser maakt of extreem hard moet lachen. Eén van onze favoriete oefeningen is en blijft toch het blazen van kusjes.

Hoe kan ik hieraan meedoen!
In Nederland worden de lessen nog niet officieel gegeven, maar via YouTube kun je onwijs veel filmpjes vinden. Speciaal voor jullie hebben wij een filmpje gevonden om een idee te geven wat je precies tijdens een les Face Yoga kunt verwachten...

Boekje lezen
Annelise Hagen heeft een speciaal boek over Face Yoga geschreven. In The Yoga Face: Eliminatie Wrinkles with the Ultimate Natural Facelift beschrijft ze alle oefeningen met bijbehorende foto's. Oefeningen als 'Lion Face', 'Inversion', 'Brow Smoother' en 'Twist Times To' en nog veel meer komen uitgebreid aan bod.

Zijn je zintuigen geprikkeld en lijkt het je helemaal fantastisch om mee te doen aan deze nieuwe trend? Koop dan het boek of geef jezelf samen met al je vriendinnen een privélesje Face Yoga via de filmpjes die op YouTube te vinden zijn. Wij zullen zeker meedoen aan deze nieuwe trend, jullie ook?

The Yoga Face: Eliminatie Wrinkles with the Ultimate Natural Facelift
Annelise Hagen

ISBN: 9781583332771
Prijs: 14.99
Uitgeverij: Avery Publishing Group