Poezelzachte handjes met Artdeco

Lichaam door Renee

Hand Comfort Mask
Dit heerlijke handmasker verzorgt de gestresste huid (denk: overwerkte handen). Het intensieve masker met sheaboter, jojoba-olie en avocado-olie heeft een lekkere geur en zorgt echt voor een zachte huid! Neem een ruime hoeveelheid uit het potje en smeer je handen er goed mee in. Trek vervolgens de handschoenen, die in de verpakking zitten, aan over de gemaskerde handen. Laat het masker 15 minuten intrekken... en ta-da! Zachte handjes. Voor extreem droge handen kan je er zelfs een nachtje mee slapen, zodat het masker goed intrekt en nog beter zijn werk kan doen. (Voor de rijpere handen is er ook de Regenerating Hand Mask.)

Intensive Hand Treatment
Deze rijke handcrème mag je zo vaak gebruiken als nodig is, en dat moet je vooral doen als je wilt dat je handen zo zacht aan gaan voelen als satijn! En dat is helemaal niet zo erg, want ook deze verzorging ruikt weer geweldig door de cactusextracten. Het lekkere aan deze handcrème is, dat als je na het insmeren even wacht, je merkt dat er geen vette laag achter blijft zoals vaak het geval is bij vele crèmes.
(Ook is er voor de rijpere handen weer een speciale handcrème: Age Control Therapy Cream.)

Beauty Flash Manicure
Dit is een heerlijke peeling voor je handen. Ideaal dus als je last hebt van ruwe (en misschien eelt?) handen. Door de jojoba-olie en bijenwas voelen je handjes na het gebruik weer aan als nieuw! Je kan dit product één tot twee keer per week gebruiken.

Hand and Nail Lotion with Biotin
Ook dit is een handlotion, maar het werkt tegelijktijd erg goed om je nagels mee aan te sterken. De huid wordt goed gehydrateerd en ruikt lekker zoet door de aloë vera, lychee en Japanse kers. De amandelolie en sheaboter zorgen weer voor die oh-zo-zachte handen.

De Artdeco Handbalance producten zijn te koop in verschillende drogisterijen. Naast producten voor de handverzorging heeft Artdeco ook make-up en van alles voor de gezichts-, voet- en lichaamsverzorging! Klik hier om alle producten te bekijken.