De mooiste mannelijke lichaamsdelen

Lifestyle door Marleen_S
Wij. Houden. Van. Mannen. Het liefst met een stevige bilpartij, hemelsblauwe ogen en een wasbordje zo hard, dat je er een steen mee kan breken. Wat nog meer hele mooie mannelijke lichaamsdelen zijn? Zwijmel maar met ons mee…

Het kwijl loopt ons niet uit de mond, nee het stroomt over. We komen bakjes tekort, want bij het zien van de volgende mannelijke lichaamsdelen staan al onze zintuigen op scherp.

De 'V'

Alom geliefd onder de vrouwen is de welbekende mannelijke 'V'. Euhm, huh? De watte? Die twee inhammetjes die net boven zijn broekrand uitsteken en je subtiel wijzen op wat er in zijn boxershort qua kroonjuwelen schuilt. Juist. Get the picture? Uitstekende heupbotten zijn niet erg gezond - en ook niet erg charmant - maar in combinatie met een welgevormde sixpack kunnen wij alleen maar zeggen: amen.
Daarom zijn we er zo dol op: Bij sommige mannen zijn deze inhammen zo diep, dat je er water in kunt opvangen. Jouw water ja, dat uit je mond druipt bij het zien van al dit moois. Echt, het is dweilen met de kraan open. 
Gezegende celebs: Adam Levine, Ryan Reynolds

De kaaklijn

Natuurlijk is het eerste waar we naar kijken het innerlijk van de jongemannen, maar laten we wel wezen: terwijl zij praten over wat hun bezighoudt zijn wij ondertussen op allerlei andere dingen in het gezichtsveld gefocust. En dan met name de kaaklijn. Zeker als ze aan het kauwen zijn of diep aan het nadenken en daarbij hun kaken heen en weer bewegen. Wij willen meer.
Daarom zijn we er zo dol op: Een strakke kaaklijn staat voor een hoge dosis mannelijkheid. Een man met een gespierde kaak heeft sowieso geen babyface en dat betekent: ruig. En ruig staat weer voor 'ik laat me graag passievol door je zoenen'. 
Gezegende celebs: Daniel Craig, Eric Dane

De handen

Ja ja, je weet wat ze zeggen: mannen met grote handen hebben een grote Jodocus. Niet alleen daarom houden we zo van mannenhanden - oké, het speelt wel een grote rol - ze zien er ook nog eens zo sterk uit. Alsof ze je met één vinger omhoog kunnen tillen en je met een sterke handgreep naar zich toe trekken. Om vervolgens met diezelfde hand jouw kaak beet te pakken als hij je zoent. 
Daarom zijn we er zo dol op: Mannenhanden zijn zo divers. Sterk gespierd, slanke vingers of juist van die echte werkhanden. Kortom: de handen van mannen zijn zo, tja allesomvattend, dat het zowel beangstigend als zeer, euh, bevredigend kan zijn.
Gezegende celebs: Columbus Short, Gerard Butler

De kuiten

Als we het mannelijk lichaam in ons opnemen (en aanbidden in sommige gevallen), vergeten we nog weleens naar de benen te kijken. Want naast het feit dat ze harig zijn, besteden een x-aantal mannen hier zeker aandacht aan in de sportschool. Gespierde billen, bovenbenen en ja hoor, die kuiten. Misschien niet de eerste de beste plek waar je aan denkt bij een 'mooi mannelijk lichaamsdeel', maar zeker eentje om niet meer te vergeten.
Daarom zijn we er zo dol op: Gespierde kuiten staan gelijk aan sportieve mannen. En daar houden we van. Zeker in gespannen toestand en als de kuiten zich vervormen. Compleet met spierballen. 
Gezegende celebs: David Beckham, Rafael Nadal


De schouders

Je ziet het andere geslacht vaak genoeg met allerlei loeizware halters en indrukwekkende sportschoolapparaten in de weer om hun borst zoveel mogelijk op te pompen. Erg leuk allemaal, maar waar ons hart echt van op hol slaat, zijn gespierde schouders. Van die schouders die - als je ze van de achterkant bekijkt - zo mooi aanspannen als hij zijn armen omhoog doet. En zijn shirt uittrekt. Maar dat is weer een ander verhaal.
Daarom zijn we er zo dol op: Gespierde schouders vertellen je dat de man in kwestie je met gemak kan dragen, kilometers lang. Zo'n man draagt je letterlijk en figuurlijk op handen en dat is wat we willen toch? Als een prinses door het leven schrijden?
Gezegende celebs: Ryan Gosling, Chris Hemsworth

De billen

Last but not least: mannen mogen dan wel een 'borsten-'  of 'billenman' zijn: wij vrouwen vinden een mooie bips net zo belangrijk. Heerlijk om er tijdens een potje zoenen in te knijpen of een klein tikje op te geven als je langsloopt. En zeker in combinatie met een strakke jeans of een prachtige witte boxer....
Daarom zijn we er zo dol op: Een mannelijke kont hoeft zeker geen vormen aan te nemen à la het achterwerk van Miss Lopez, maar mooie ronde kadetten zijn een lust voor het oog. Zo'n platte Hollandse reet: daar kunnen we niks mee. 
Gezegende celebs: Channing Tatum, Brad Pitt

Wat vind jij het mooiste mannelijke lichaamsdeel?