Vrouwen beleven orgasme intenser!

Intiem door Jet

De hersenen zijn het belangrijkste orgaan bij de beleving van seks. In de hersenen worden signalen ontvangen en hier wordt beslist hoe het lichaam reageert op prikkels als een streling of een kus. Tijdens seks vertalen de hersenen, als je geluk hebt, de prikkels in een weldadig gevoel: het orgasme. Veel vrouwen hebben moeite met het bereiken van een orgasme. Maar ook al gaat dit soms moeilijk, als het wel lukt, is dit vaak intenser dan bij mannen. Zo is gebleken uit onderzoek.

De hersenen zijn ook gelijk de reden waarom het bij veel vrouwen niet lukt om tot een hoogtepunt te komen. Ze vinden het moeilijk om seks los te koppelen van emoties. Vrouwen kunnen zichzelf niet helemaal geven als ze niet verliefd zijn op hun bedpartner. En dit kan een orgasme in de weg staan...

Mannen beleven seks op een heel andere manier. Ze zien het als een middel om zich te ontspannen en te ontladen van stress. Vrouwen moeten eerst ontstressen voor ze in de juiste stemming kunnen komen, maar dan beleven ze ook wat!

Fijn om te weten hè ladies? Toch nog een beetje eerlijkheid in de wereld...

Bron: Hln.be