Discreet condooms kopen

Intiem door Marit

Daar sta je dan als zelfbewuste vrouw: je wilt eens rustig kijken wat die drogist allemaal in zijn assortiment heeft aan seksuele hulp- dan wel pleziermiddelen. De ogen van de verkoopster prikken in je rug terwijl jij staat te twijfelen tussen de smaakjes of de nopjes. Je prent jezelf in dat je als vrouw van deze tijd daar natuurlijk je hand (of tong) niet voor omdraait, maar als je nou die speeltjes eens wil bekijken, wordt het vragen daarom natuurlijk toch wat lastiger.

Condooms zijn een veelgewild jatmiddel en uit voorzorg staan ze daarom in veel drogisterijen achter de kassa. Het vragen naar de normale Durex Natural of Durex Topsafe (extra glijmiddel) levert meestal geen problemen op, maar  wanneer je nieuwsgierig bent naar de anaalcondooms of de condooms met smaakjes, is dat toch iets gênanter. Je ziet de verkoopster denken: "Aha, ben jij er zo één!", terwijl ze zich weer omdraait om te gaan scannen. Veel vrouwen voelen zich toch wat onprettig bij een aankoop als deze en zullen maar al te blij zijn met een alternatieve manier van aankopen doen.


De website www.condooms4all.nl is net gelanceerd en kan een oplossing bieden voor bovenstaande situaties. Op deze website kun je rustig kijken wat er allemaal op de markt is en wat je eventueel zou willen uitproberen. Ter ere van de opening hebben ze leuke aanbiedingen!

De bestellingen worden via TNT-post verzonden en bezorgd in een discrete witte envelop, zodat hij gemakkelijk bij je buren kan worden afgegeven mocht je op moment van bezorging niet thuis zijn.

Ladies, veel plezier!