Exclusief genot met Lily

Intiem door Redactie Ze.nl

Het lustobject Lily is een product van het Zweedse bedrijf LELO. Het bedrijf ontwerpt sensuele en luxe seksspeeltjes met een prachtig design. LELO streeft ernaar alternatieve speeltjes te maken, die anders zijn dan de bestaande en gebruikelijke populaire vibrators en dildo's. De producten van LELO zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn bedoeld om, zonder taboes, beide partners te verwennen. Breng een bezoekje aan de website van LELO om een idee te krijgen van de unieke lustobjecten met namen als Liv, Gigi, Elise, Iris, Eva en Luna...

Lily is één van deze bijzondere seksspeeltjes en is heel anders dan andere speeltjes. Ze is zo klein dat ze in een handpalm past en ze is geheel rond van vorm, zonder hoeken of punten. De vibrator maakt weinig geluid en met twee drukknopjes kan de snelheid van de vibraties geregeld worden. Het speeltje is bedekt met een fijne laag van zacht satijn dat heerlijk aanvoelt op de huid. De vorm is ideaal om op de venusheuvel te leggen en de clitoris te stimuleren. Zo is het makkelijk om tijdens de penetratie tegelijkertijd de clitoris te prikkelen. Lily kan echter ook andere erogene zones en speciale plekken verwennen. Ze is op allerlei verschillende manieren te gebruiken, geheel afhankelijk van de eigen fantasie.

Het speeltje is gemakkelijk te gebruiken en is heel discreet. Anders dan bij andere vibrators gebruikelijk is, hoeven geen batterijen gebruikt te worden. Het product is op te laden met een acculader. Lily bestaat in meerdere kleuren, zoals roze, zwart en paars. Bij de aankoop zit een stijlvolle zwarte doos, een zwart satijnen tasje voor als Lily meegaat op reis, een oplader, een gebruiksaanwijzing en een jaar garantie.

Lily is te krijgen in lingeriezaken en sekswinkels, maar ook via internet is ze te koop. Voor al dat genot moet je wel wat over hebben, de winkelprijs is namelijk circa 95 euro. Uit eigen ervaring kan ik echter zeggen dat Lily het geld absoluut waard is en de uitgave met veel plezier wordt beloond!

Geschreven door Roos