Onverwacht leuke plekjes om seks te hebben

Intiem door Anniek
De achterbank van zijn auto heb je inmiddels wel genoeg gezien en ook een donkere bioscoopzaal windt je niet meer zo op als eerst. Op zoek naar nieuwe en leuke plekken om seks te hebben? Je hebt geluk: wij hebben ze voor je!
 
In het bos
Als je je over de prikkende takjes, koude buitenlucht en rare beestjes heen kunt zetten, is het bos een onwijs geile plek om seks te hebben. Je bent in het openbaar, maar kunt je goed verschuilen achter een dikke boom mocht er iemand langs wandelen. Daarnaast kun je spontaan een nummertje maken tijdens jullie boswandeling, wat alleen maar bijdraagt aan de opwinding. 
 
 
In een parkeergarage
Oké, misschien heb je die achterbank toch nog niet genoeg gezien. Maar in plaats van de auto saai op een afgelegen plek te parkeren, kun je ook gewoon lekker vozen in een parkeergarage. Het feit dat er elk moment iemand kan langslopen maakt het gebeuren net wat spannender. Bovendien hangen er hier en daar beveiligingscamera's, dus moet je goed opletten wat je laat zien... 
 
Op het strand
Je krijgt bonuspunten als jullie niet de enigen zijn die lekker liggen te zonnen in het zand. Als jullie je echt avontuurlijk voelen, kunnen jullie ook nog de zee ingaan, maar houd in gedachten dat zout water je intieme plekje flink kan uitdrogen. Hoewel je lover het natuurlijk niet erg vindt om het even voor je in te smeren...
 
In een springkussen
Probeer maar eens je evenwicht te bewaren terwijl je elkaar lekker probeert te verwennen. Makkelijker gezegd dan gedaan! Maar de echte uitdaging hier is om geen kinderen te traumatiseren terwijl je rondstuitert op en in elkaar. Have fun!
 
In het reuzenrad
Romantischer dan hoog boven de daken met je lief wordt het niet, toch? Kies wel voor een reuzenrad dat langzaam draait, anders moet je na vijf minuten alweer afbreken. Zorg ook dat je de boel netjes achterlaat, want het is voor de mensen na je niet zo fijn als ze in een plasje opwinding terecht komen. Het is wel zo netjes om je lichaamssappen bij je te houden.
 
 
Op een boot
Het is iets meer privé dan een auto in een parkeergarage, maar je loopt nog steeds het risico om te worden betrapt. Bovendien kan water ook erg opwindend werken. Tenzij je erin valt, dan is de stijve piemel van je vriend waarschijnlijk heel snel zacht. 
 
Tijdens een trouwerij
Het liefst niet tijdens je eigen bruiloft, met een ander of vol in het zicht, zoals op de dansvloer. De garderobe is hier een veilige optie - tenzij het feest bijna afgelopen is en iedereen z'n jas wil hebben - en de tuin kun je ook altijd even uitproberen. Zorg bij de laatstgenoemde wel voor genoeg ruimte en groen om je achter te verschuilen. Wie zei dat trouwerijen saai waren?
 
Op het balkon
Je hebt de stad beneden je en je lover dicht bij je. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de buren spontaan een blik uit het raam werpen en jullie op z'n hondjes zien staan. Dat zou nog wel eens awkward kunnen zijn. Oh, en je moet natuurlijk oppassen dat je niet over de reling dondert, maar dat spreekt voor zich.
 
 
In de sneeuw
K-k-koud, maar ook heel sexy! Gebruik lichaamswarmte om elkaar op te warmen en eindig jullie stomende sekssessie voor een openhaard met bekers warme chocolademelk. Daarna kun je voor een tweede ronde gaan onder de douche, om het af te leren. 
 
Wat zijn jouw favoriete plekken om seks te hebben?