8 tekenen dat je bi-curious bent

Intiem door Sabine

Je hebt er nooit aan getwijfeld of je wel op mannen valt, maar je ziet het ook echt wel als je een knappe dame op straat passeert. Het zou kunnen dat je het gewoon een knappe verschijning vindt, maar misschien ben je ook wel bi-curious!

Voor de liefdesleken en nuchtere Hollanders onder ons: bi-curious betekent dat je hetero bent, maar wel nieuwsgierig bent naar het vrouwelijk geslacht. Zo, nu dat duidelijk is gaan we meteen over op de tekenen dat je misschien wel bi-curious bent…

Je weet precies wat je wel en niet aantrekkelijk vindt aan een vrouw
Zoals je het fijn vindt om naar mannen te kijken, kijk je ook graag naar vrouwen. Vooral als ze bijvoorbeeld lang krullend blond haar heeft of juist een stoere pixiecut.

Je hebt een keer met een vrouw gezoend
Op een feestje of tijdens een avondje stappen raakte je in gesprek met een onbekende jongedame of misschien had je het wel heel gezellig met een vriendin van je. Je voelde de behoefte om haar te zoenen en hebt dat nog gedaan ook. Dat niet alleen, je vond het ook nog eens heel erg prettig. Je zou het graag nog een keertje willen doen.

 

 

Je vraag je af hoe het is om met een vrouw te daten

 

Zou je vanzelf merken wie ‘de man’ is? Of zou je meer het idee hebben dat je met een vriendin afspreekt? Daarnaast vraag je je je ook af hoe het nu eigenlijk met die zogenoemde gaydar zit. Jij kunt het zelf maar amper aflezen of een man op andere mannen valt. Laat staan vrouwen. En om het wat moeilijker te maken: hoe herken je in vredesnaam een vrouw die bi-curious is?

Je vraag je af hoe seks met een vrouw is
Wanneer je niet kunt slapen vraag je je vrij gedetailleerd af hoe dat nu gaat: seks met een vrouw. Zou een vrouw je bijvoorbeeld veel beter kunnen vingeren aangezien ze hetzelfde lichaam heeft als jij? Haal je sneller seksspeeltjes tevoorschijn? En hoe gewoon is het om zelf een ombinddildo om te doen en the moves van de man te maken?
 

Je vindt naakte vrouwen spannend
Je kunt je ogen haast niet van die ene vrouw afhouden die topless over het strand paradeert. En ook een bezoekje aan de sauna resulteert in een sessie staren naar vrouwenlichamen. Nou ja, staren. Je doet het natuurlijk wel een beetje subtiel.

 

 


Je hebt een enorme crush op een vrouw

 

 

Hoewel je hart ook echt wel sneller gaat kloppen van Ryan Gossling, Jesse Williams en Colin O'Donoghue, krijg je het ook wel heel erg warm van Ruby Rose, Kate Upton en Rachel McAdams.

 
Je kijkt regelmatig naar lesbische porno
Je vindt het erg fascinerend om te zien hoe twee vrouwen met elkaar bezig zijn en kijkt regelmatig een pikant filmpje met twee vrouwen. Niet eens om het erotische, maar puur omdat je wilt weten hoe dat nu precies in elkaar steekt.
 
Je doet research op internet
Op een willekeurige regenachtige avond speur je het internet af om je te verdiepen in vrouwen die bi-curious zijn. Je meldt je aan op fora om te kijken wat lesbische vrouwen met elkaar bespreken. Ook reageer je enthousiast op berichtjes van vrouwen die zelf denken bi-curious te zijn.
 
Heb jij weleens gedacht dat je bi-curious bent?