Yolanthe stopt kindermisbruik!

De maatschappij door Jet

In India worden jonge kinderen in bordelen opgesloten en gedwongen te werken. In Thailand maken sekstoeristen misbruik van kwetsbare kinderen. In Cambodja worden meisjes verkocht aan bordelen waar misbruik en marteling aan de orde van de dag zijn. Als ze niet meewerken, krijgen ze elektrische schokken toegediend of worden ze in een kooi gestopt.

Yolanthe Cabau van Kasbergen is ambassadrice en mede-initiatiefneemster van de Stichting Stop Kindermisbruik, omdat ze vindt dat dit moet stoppen. Stop Kindermisbruik bevrijdt meisjes uit bordelen en geeft ze weer een toekomst. Ook richt de stichting zich op andere kwetsbare kinderen zoals straatkinderen en kindslaven. Deze strijd is meer nodig dan ooit! De stichting is actief in India, Cambodja, Thailand, Nepal, Vietnam en Laos.

Voor 50 euro wordt een meisje bevrijd en voor 60 euro per maand krijgt zij onderdak en voeding, medische zorg, onderwijs, beroepstrainingen, trauma-counselling, juridische bijstand, onderdak en voedsel. Vanaf 5 euro per maand help je om haar trauma's te verwerken.

Yolanthe stopt kindermisbruik. Doe je mee?

Ga nu naar www.stopkindermisbruik.nl en word donateur! Als dank krijgen de eerste 25 donateurs via Ze.nl een prachtig sieraad van Pilgrim.

Aarzel dus geen moment en bevrijd NU een meisje! Klik hier om donateur te worden!