15 maart: Nationale Vriendinnendag!

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Op haar website vertelt ze:

"Ik vond het vreemd dat er nog geen speciale dag was voor vriendinnen waarop ze hun vriendschap vieren. Door alle drukte maken we vaak veel te weinig tijd voor elkaar vrij en spreken we elkaar meer over de telefoon dan dat we elkaar zien, laat staan dat wanneer we elkaar zien we de tijd hebben om gezamenlijk iets leuks te doen. Hierdoor kwam ik op het idee om naast een moeder- & vaderdag een echte nationale vriendinnendag in het leven te roepen. Niet zozeer om een cadeautje voor elkaar te kopen, maar een dag om te laten weten dat je de vriendschap waardeert. Of liever nog, deze speciale dag reserveert om gezamenlijk iets leuks te ondernemen!"

Francis gaat hard haar best doen om de vriendinnendag zo bekend mogelijk te maken, wie weet zal deze dag dan uitgroeien tot een landelijk
begrip en zullen we voortaan iedere derde zaterdag in maart iets leuks doen met onze vriendinnen.

Op de site kun je een vriendin uitnodigen wat leuks te gaan doen op deze dag, ook kun je je aanmelden op de vriendinnendag-hyves. Je ontvangt dan op tijd een herinnering.

Grijp je agenda en houd deze dag vrij!

Wat vind jij: Een topidee, of complete onzin?
Zit jij naast moederdag, vaderdag, secretaressedag, burendag, Aidsdag, dierendag, dag van de arbeid, dag van de mensenrechten (moet ik doorgaan?) te wachten op een Nationale Vriendinnendag? Commercieel gedoe of genieten van een beetje extra, welverdiende aandacht? Laat het horen op het forum! 

Geschreven door Babbel