Huisdieren: beter verwend dan verwaarloosd

De maatschappij door Kimberly
Zo af en toe je kat of hond verwennen met een lekker koekje of een groot bot is een must. Vooral met dagen zoals dierendag, gun je je trouwe viervoeter wat extra aandacht. Maar deze baasjes leggen hun huisdieren wat vaker in de watten. En hoe! 
 
Een goede start 
Dit is Melvin. Melvin is een Dwergschnauzer afkomstig uit de – hoe kan het ook anders – V.S. Elke ochtend krijgt hij een ontbijt voorgeschoteld, meestal bestaande uit veel zoetigheid zoals warme wafels, berlinerbollen en roze geglazuurde donuts. Soms serveert baasje Ellen Schulte ook hartige maaltijden die samengesteld zijn uit ingrediënten van een typisch American breakfast: spek, toast, ei en worst. Of Melvin de maaltijden ook daadwerkelijk oppeuzelt, blijft voor ons een vraag, maar de foto's zijn in ieder geval ‘om op te eten’. Benieuwd naar de dagelijkse kiekjes van Melvin? Klik dan hier.  
 
 
Lola, Lulu, Larry en Lolly 
Deze vier Britse schoothondjes zijn officieel de meest verwende honden ter wereld. Zo gaf baasje Louise Harris, in zes jaar tijd, meer dan €100.000,- uit aan haar divadogs. Het geld werd onder andere besteed aan designeroutfits, sieraden van robijnen, smaragden en saffieren, hemelbedden en nog veel meer luxueuze accessoires. Daarnaast krijgt elk beestje een wekelijkse spasessie met eigen schoonheidsspecialiste en speciale verzorging zoals gezichtsbehandelingen, massages en Reiki-sessies. En dacht je dat je duur uit was deze Kerst? Think again! Louise spendeerde zo’n € 4500,- tijdens de feestdagen. 
 
 
Overweeg je een fancy dress, een oral care spray of een doggy wardrobe voor je hond? Bekijk dan eens de site van Louise.
 
Van Diva Dogs naar Diva Ducks 
Brian Harrington is dol op zijn gevederde vrienden. Zo dol, dat hij ze regelmatig een wanstaltige, peperdure outfit liet dragen. Er ontstond al snel veel commotie rondom de actie van Brian en niet veel later besloot hij om er een evenement van te maken. Hij liet de eenden op een catwalk laten paraderen, terwijl ze de speciaal op maat gemaakte kledij tonen. Naast het feit dat de kleding speciaal op maat gemaakt wordt, zijn het ook echte designeroutfits. Brian kleedt zijn eenden volgens de laatste trends maar ook mode uit het Victoriaanse tijdperk en zelfs bruidskleding wordt vertoond. De zogenaamde Pied Piper Duck Show werd al snel een succes en trok veel (media)aandacht. Zo ook bij Ze, wat we er van moeten vinden weten we echter nog niet… 
 

 
Benieuwd naar de Duck Fashion Show? Klik hier.
 
'Original bitch'
De chihuahua van Paris Hilton mag natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje. Tinkerbell kan namelijk een rol in een realityserie, een eigen biografie genaamd ‘The Tinkerbell Hilton Diaries’ én haar aanwezigheid op talloze premières, party’s en tournees op haar lijstje afvinken. Daarnaast vliegt ze regelmatig businessclass, is ze een trouwe Louis V.-fan, drinkt ze alleen ‘Puppy Water’ en heeft ze – hoogstwaarschijnlijk – meer kleren dan wij vrouwen van kunnen dromen. ‘Tinkberbell is such a Princess’ en een ‘Original Bitch’, aldus Paris op haar Instagram-account. 
 
 
Wat denk jij? Je huisdier vertroetelen of is dit een gevalletje van ‘te fur’? 
Bron: 1,2