De 10 ergste seks-afknappers!

Intiem door Redactie Ze.nl

1. Zeuren over de grootte
'Vind je de mijne te klein?' 'Is hij wel groot genoeg voor je?' 'Die van jouw ex was zeker veel groter, hé?' Zeuren over de grootte van zijn zaakje is eigenlijk nog veel erger dan wanneer zijn zaakje inderdaad kleiner is dan die van je ex. Natuurlijk, 'size does matter' voor veel vrouwen. Niet voor alle vrouwen trouwens, want veel meiden vinden dit helemaal niet belangrijk. Maar je moet roeien met de riemen die je hebt en tenzij meneer plastische chirurgie overweegt, is er weinig aan de grootte te veranderen. Hij moet eerst maar eens laten zien wat hij ermee kan! Niets is onaantrekkelijker dan een man die tijdens het vrijen zeurt over de grootte van zijn penis. Dan hebben de meeste vrouwen al snel geen zin meer. 

2. Vergelijken met anderen
Ook mannen die zichzelf in bed met anderen vergelijken, kunnen de stemming aardig verpesten. 'Vond je die man op straat daarnet niet veel mooier?' 'Je ex was veel breder dan ik, dus hij was vast beter in bed.' Begrijpelijk dat mannen het irritant vinden als wij vrouwen ontevreden zijn over ons uiterlijk. Maar tijdens de seks is het 'not done' voor mannen om hun onzekerheid te laten zien en te praten over hun twijfels wat betreft hun lichaam en seksuele prestaties.

3. De slappe lul
De werkelijkheid is hard maar waar: hij moet hard blijven om het plezier erín te houden. Hem niet omhoog kunnen houden in bed is waardeloos voor een goede vrijpartij. Een vrouw vindt dit al helemaal niet opwindend als het meerdere keren in één vrijpartij gebeurt. Toegegeven, niemand is volmaakt. Ook vrouwen kunnen niet altijd twee uur achter elkaar nat blijven en dan is glijmiddel een goede oplossing. Zo kan een speeltje, bijvoorbeeld een vibrator, ook prima afleiding bieden voor een slappe lul. Maar toch is een slappe lul een vreselijke afknapper in bed.

4. De aandacht verliezen
Ook al is die voetbalwedstrijd op televisie erg belangrijk en moet hij zijn moeder die belt echt een keer opnemen... dit kan echt niet tijdens de seks. Een man die afgeleid wordt tijdens de seks is geen compliment voor een vrouw. Als hij zijn aandacht snel verliest, zal zij namelijk denken dat de vrijpartij niet goed of bijzonder genoeg was. Ze voelt zich (terecht) beledigd en de opwinding is als sneeuw voor de zon verdwenen.

5. Het eigen genot belangrijker vinden
Geen enkele vrouw wil meemaken dat haar bedpartner alleen aan zijn eigen genot denkt. En je zou denken dat dat wel algemeen bekend is. Toch lopen dit soort mannen nog steeds rond op deze aarde. Mannen die van alles willen in bed; of je even zo wilt draaien, of je even zus wilt doen. Maar haar verwennen? Ho maar! Een faliekante afknapper. Een vrouw zal erg drastisch op zo'n man reageren: hij krijgt nooit meer een kans!

6. Geen condoom willen gebruiken
Ongewenst zwanger worden, besmet raken met een soa; er zijn genoeg redenen waarom het soms erg belangrijk is om een condoom te gebruiken. Mannen die op zo'n moment blijven aandringen, verdoen hun kansen. Ze kunnen van alles beweren, dat zonder condoom geen kwaad kan, dat ze zich laatst nog hebben laten testen, dat één keertje echt wel kan. Maar het feit dat ze tegelijkertijd een groot risico willen nemen en kennelijk wel erg hard toe zijn aan een nummertje seks, is niet bepaald aantrekkelijk voor een vrouw.

7. Aandringen
Mannen die aandringen, tonen geen begrip voor de ander. Een man die bijvoorbeeld wil dat een vrouw pijpt terwijl ze dat niet wil, of blijven pushen om te vrijen terwijl zij geen zin heeft. Het is totaal niet aantrekkelijk of opwindend als mannen dit doen en daarom is aandringen een enorme afknapper.
 
8. Ongewassen zijn
Het kan wel eens gebeuren dat je minder fris bent dan een andere keer. Het is namelijk ook niet echt spontaan om iedere keer voor het vrijen te gaan douchen. Maar als een man zich vaker niet gewassen heeft en geurtjes met zich meedraagt (vooral op een bepaalde, vrij belangrijke plek), is dat gewoon vies en onaantrekkelijk. 

9. Niet openstaan voor nieuwe dingen
Seks hoeft niet altijd hetzelfde te zijn. Het is juist leuk en spannend om nieuwe dingen te proberen. Als een man verkrampt bij het idee om eens iets anders te doen, kan dit verkeerd vallen bij de vrouw. Dit terwijl ook de man hiervan kan genieten. Vrouwen zullen snel uitgekeken raken op een man die niet wil ingaan op nieuwe manieren ontdekken om hem of haar te verwennen. 

10. Te vroeg klaarkomen
Samen klaarkomen is zo makkelijk nog niet. Maar het is een grote teleurstelling als een man, vooral als hij belooft heeft niet te vroeg klaar te komen, te vroeg klaar komt. Vaak begrijpen mannen niet dat een vrouw de seks veel leuker vindt als de man ook nog opgewonden is. In sommige gevallen, als ze erg veel zin heeft, zal ze erna nog wel willen vrijen. Maar zoals bij afknapper nummer 3 al is verteld: seks met een slappe lul is gewoon niet opwindend. Het ergste scenario is dat je samen toewerkt naar een hoogtepunt en dat als zij er ook bíjna is, hij net te vroeg komt.

Zo kunnen er nog wel meer afknappers aan dit lijstje toegevoegd worden: geen complimentjes geven als zij zich in hoge laarzen gehesen heeft of een sexy lingeriesetje met jarretels heeft aangetrokken, de vrijpartij als niet speciaal beschouwen, gaan praten over de afwas, haar per ongeluk pijn doen tijdens het vrijen en geen verontschuldiging maken en ga zo maar door. Het lijstje van 10 is misschien te kort, maar het zijn wel de ergste afknappers. Mannen die dit toevallig ook lezen, knoop dit dus in je oren: vermijd deze 10 afknappers!

Geschreven door Roos